Nasıl aga çok nemli bir ortamda buldum ve antenleri bükük abdomeni büyükKraliçe değil
Sevinmiştim neyse saollunCamponotus sp. işçisi.
Baktım zaten ancak pek anlayamadım çünkü kraliçenin anten i biraz kırık gibi ve kraliçenin bel kısmı daha kalın bana kraliçe gibi geldiBi Google açıp kraliçe karınca yazıp görsellere bakar mısın?
dostum 1.si kraliçe illa çok nemli ortamda bulunmaz uçuş dönemi herhangi bir yerde bulabilirsin 2.si tüm karıncaların antenlerı kırıktır 3.abdomen canlının yemesine içmesine göre göreceli bakman gereken şeyler thorax yapısı, kafa yapısı, bunların birbirine oranı vs. dirNasıl aga çok nemli bir ortamda buldum ve antenleri bükük abdomeni büyük
Forumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olunİnanın neresini anlamadığınızı anlayamadım.
Yine de size şu görseller üstünden şu şekilde anlatayım soldaki işçi thorax dediğimiz sırt kısmı ne kadar küçük sağdaki kraliçemize baktığımızda ne kadar büyük sadece bu ayrım bile size cinslerin çoğunda yardımcı olacaktır.
Bu arkadaş sanal aleme fazla kaptırmış kendini.Kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.Boşverin modlar ilgilenirler heraldeForumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun
Bu tarz durumlarda raporlamak modlarin görevini yapması için yeterlidir umarim arkadas anlarBu arkadaş sanal aleme fazla kaptırmış kendini.Kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.Boşverin modlar ilgilenirler heralde
hocam herkes bilmek zorunda değil ve arkadaş bilmediği için gelip foruma sormuş. forumun amacı bu değil mi zaten ?İnanın neresini anlamadığınızı anlayamadım.
Yine de size şu görseller üstünden şu şekilde anlatayım soldaki işçi thorax dediğimiz sırt kısmı ne kadar küçük sağdaki kraliçemize baktığımızda ne kadar büyük sadece bu ayrım bile size cinslerin çoğunda yardımcı olacaktır.
hocam herkes bilmek zorunda değil ve arkadaş bilmediği için gelip foruma sormuş. forumun amacı bu değil mi zaten ?
Bu arkadaş sanal aleme fazla kaptırmış kendini.Kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.Boşverin modlar ilgilenirler heralde
Teşekkür ederimmForumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun
Ben sırt bölgesinden bı bilgim var ama. Anten olayını bilmiyordum teşekkürler ve sadece türünü ve Queen mi diye emin olmak istemiştim yine de saoll knkdostum 1.si kraliçe illa çok nemli ortamda bulunmaz uçuş dönemi herhangi bir yerde bulabilirsin 2.si tüm karıncaların antenlerı kırıktır 3.abdomen canlının yemesine içmesine göre göreceli bakman gereken şeyler thorax yapısı, kafa yapısı, bunların birbirine oranı vs. dir
Yani okadar büyütülecek kadar tepki Vermemiş. doğrusunuda söylemiş ama Evet herkes bilmediği için soruyor zaten Google'ı açıp bakar mısın demesi yanlışForumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun
abdomeni buyuk olmasi onrmli drgil sırt kismi kucukNasıl aga çok nemli bir ortamda buldum ve antenleri bükük abdomeni büyük