Kraliçe mi, cinsi nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Veyseluls

Yumurta
Üye
IMG_20220130_174728.jpgIMG_20220130_174728.jpg

Ekli dosyalar

• IMG_20220130_174457.jpg
    IMG_20220130_174457.jpg
    22.1 KB · Görüntüleme: 62

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Camponotus sp. işçisi.

Çözüm

Taylan

Yumurta
Üye
İnanın neresini anlamadığınızı anlayamadım.
Yine de size şu görseller üstünden şu şekilde anlatayım soldaki işçi thorax dediğimiz sırt kısmı ne kadar küçük sağdaki kraliçemize baktığımızda ne kadar büyük sadece bu ayrım bile size cinslerin çoğunda yardımcı olacaktır.

Ekli dosyalar

• indir.jpeg
    indir.jpeg
    8.3 KB · Görüntüleme: 15
  • images.jpeg
    images.jpeg
    17.7 KB · Görüntüleme: 15

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Nasıl aga çok nemli bir ortamda buldum ve antenleri bükük abdomeni büyük
dostum 1.si kraliçe illa çok nemli ortamda bulunmaz uçuş dönemi herhangi bir yerde bulabilirsin 2.si tüm karıncaların antenlerı kırıktır 3.abdomen canlının yemesine içmesine göre göreceli bakman gereken şeyler thorax yapısı, kafa yapısı, bunların birbirine oranı vs. dir

Vazonax

Pupa
Üye
Yine de size şu görseller üstünden şu şekilde anlatayım soldaki işçi thorax dediğimiz sırt kısmı ne kadar küçük sağdaki kraliçemize baktığımızda ne kadar büyük sadece bu ayrım bile size cinslerin çoğunda yardımcı olacaktır.
Forumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun

bartutrt

Yumurta
Üye
Forumdaki insanlara neden bu kadar yükseldiginizi anlayamadım herkez anasının karnından karınca uzmanı olarak çıkmıyor belki benzetmiş olabilir ve bunu sormasındada bir sakınca yok ve bu forum bunun için var vede biz yardimci olmak için buradayız insanlari aşşagılamanin veya onları kırmanın bir anlamı yok lütfen yorumlarınızda daha yapıcı olun
Bu arkadaş sanal aleme fazla kaptırmış kendini.Kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.Boşverin modlar ilgilenirler heralde

bulutsensei

Nanitik
Üye
hocam herkes bilmek zorunda değil ve arkadaş bilmediği için gelip foruma sormuş. forumun amacı bu değil mi zaten ?

Veyseluls

Yumurta
Üye
hocam herkes bilmek zorunda değil ve arkadaş bilmediği için gelip foruma sormuş. forumun amacı bu değil mi zaten ?
Bu arkadaş sanal aleme fazla kaptırmış kendini.Kimle nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor.Boşverin modlar ilgilenirler heralde
Teşekkür ederimm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

dostum 1.si kraliçe illa çok nemli ortamda bulunmaz uçuş dönemi herhangi bir yerde bulabilirsin 2.si tüm karıncaların antenlerı kırıktır 3.abdomen canlının yemesine içmesine göre göreceli bakman gereken şeyler thorax yapısı, kafa yapısı, bunların birbirine oranı vs. dir
Ben sırt bölgesinden bı bilgim var ama. Anten olayını bilmiyordum teşekkürler ve sadece türünü ve Queen mi diye emin olmak istemiştim yine de saoll knk

qCartman

Yumurta
Üye
Yani okadar büyütülecek kadar tepki Vermemiş. doğrusunuda söylemiş ama Evet herkes bilmediği için soruyor zaten Google'ı açıp bakar mısın demesi yanlış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...