Rufibarbis gruptan olduğunu düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 61959Ekli dosyayı görüntüle 61960Ekli dosyayı görüntüle 61961
Cinsi nedir? 24 derece parçalı bulutlu hava şarþınsa buldum.
Teşekkürler. Hocam şu anda kırsal bir alandayım da eve araba yolculuğu sorun olmaz değil miRufibarbis gruptan olduğunu düşünüyorum.
Titreşimden stres olur ama bir seferlikten sıkıntı olmaz fazla ısınmasın araç içinde ona dikkat edin yeter.Teşekkürler. Hocam şu anda kırsal bir alandayım da eve araba yolculuğu sorun olmaz değil mi
Teşekkürler hocam dikkat ederim.Titreşimden stres olur ama bir seferlikten sıkıntı olmaz fazla ısınmasın araç içinde ona dikkat edin yeter.
Mat bir cover, kırmızı asetattan daha iyi.Hocam son bir sorum var. Şu anda siyah bir sünger standın içinde ve hiç ışık almıyor, eve gidince kırmızı film geçirsem de olur mu yoksa %0 ışık şart mı?
ne yazık ki elimde yok sadece ikisi var şimdilik, bir farkı yoksa kırmızı asetat kağıdı gözlem açısından büyük rahatlık saglar bana.Mat bir cover, kırmızı asetattan daha iyi.
Aralarında fark var.ne yazık ki elimde yok sadece ikisi var şimdilik, bir farkı yoksa kırmızı asetat kağıdı gözlem açısından büyük rahatlık saglar bana.
O zaman ben süngerde tutmaya devam edicem hocam.Aralarında fark var.
Dümdüz bir A4 kağıdını bile kullanabilirsin.