Tetramorium sp. kraliçesi.Yolda giderken buldum, ama kraliçe mi emin olamadım. Size sormak istedim; kraliçe mi?
Yolda giderken buldum, ama kraliçe mi emin olamadım. Size sormak istedim; kraliçe mi?
Tetramorium sp. kraliçesi.Yolda giderken buldum, ama kraliçe mi emin olamadım. Size sormak istedim; kraliçe mi?
TeşekkürlerTetramorium sp. kraliçesi.
Tetramorium sp. DiyorlarEvet, kraliçe daha net görüntü atarsanız türünüde söyleyebilirim.
Ne ile beslicem acaba ben messor karincqlar icin Çim tohumu aldıydım amaTetramorium sp. kraliçesi.
Canlı yemle.Tohumlada beslenebilir.Tetramorium sp. Diyorlar
Ne ile beslicem acaba ben messor karincqlar icin Çim tohumu aldıydım ama
Nerden bulabilirimCanlı yemle.
İnternetden bir sürü satıcı var, ek olarak messorlarda canlı yemle beslemelisiniz.Sadece tohum yeterli değil.Nerden bulabilirim
Un kurdu olur mu yada özel bir canlı yemi var miİnternetden bir sürü satıcı var, ek olarak messorlarda canlı yemle beslemelisiniz.Sadece tohum yeterli değil.
Un kurdu olurUn kurdu olur mu yada özel bir canlı yemi var mi
TeşekkürlerUn kurdu olur
Tetramorium tohum ile beslenebiliyor mu?Canlı yemle.Tohumlada beslenebilir.
Evet tahıl ürünleriyle beslenebiliyor.Tetramorium tohum ile beslenebiliyor mu?
Çim tohumu yer ozamanEvet tahıl ürünleriyle beslenebiliyor.
Bakım rehberine baksanız daha iyi olur.Çim tohumu yer ozaman
Arkadaşlar karınca hareketsizleşmeye başladı normal miBakım rehberine baksanız daha iyi olur.
Tetramorium Caespitum Bakım Rehberi
Tetramorium Caespitum Alt familya: Myrmicinae | Tür grubu: Tetramorium caespitum grubu Bölge : Tüm Avrupa bölgesinde yaygın bir tür. Bakım Seviyesi Claustral Koloni Multi Queen Asker Major Uçuş Kış Uykusu A Sınıf Olumlu 10.000+ Monogoni - TK Olumsuz Olumsuz...karincaciftligim.com
Eğer tırmanışında bir problem yoksa ya da dengesini kaybetmiyorsa sorun yokArkadaşlar karınca hareketsizleşmeye başladı normal mi
Birde hiç su içmiyor suyun yerini bulabilirmi ve sürekli tüpün çıkış kısmında bekliyorEğer tırmanışında bir problem yoksa ya da dengesini kaybetmiyorsa sorun yok