Türünü anlayabilir misin ve fotoğraf çejerken 2 defa flaş patladı strese çok girer miKraliçe
Türünü anlayamayız hocam ama cinsi lasius ve ya tapinoma olabilir.Türünü anlayabilir misin ve fotoğraf çejerken 2 defa flaş patladı strese çok girer mi
cinsini pek anlayamadım ben ama karanlık bir ortama koy dışına karartma için kağıt saracaksan kağıt beyaz olmasın.Türünü anlayabilir misin ve fotoğraf çejerken 2 defa flaş patladı strese çok girer mi
Bu fotoğraflardan kraliçe olup olmadığını anlamak zor. Yine de bana lasius gibi geldi.Türünü anlayabilir misin ve fotoğraf çejerken 2 defa flaş patladı strese çok girer mi
Pardon kraliçenin ne cins olup olmadığını anlamak zor diyecektim.Bu fotoğraflardan kraliçe olup olmadığını anlamak zor. Yine de bana lasius gibi geldi.
Tek kanadını düşürmüş, zaten belli oluyo kraliçe olduğuBu fotoğraflardan kraliçe olup olmadığını anlamak zor. Yine de bana lasius gibi geldi.
Cinsi lasius gibi geldi.Bu fotoğraflardan kraliçe olup olmadığını anlamak zor. Yine de bana lasius gibi geldi.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Pardon kraliçenin ne cins olup olmadığını anlamak zor diyecektim.
Yanlış yazmışım.Tek kanadını düşürmüş, zaten belli oluyo kraliçe olduğu
Hocam lasius ve ya tapinoma, bakımları benzerdir. İlk işçiye kadar beslemeye gerek yok. Diyetleri protein + şekerli suPeki lasius olduğunu var sayarsak bakımı nasıl yapmalıyım neyi sever neyi sevmez yemk vermeli miyim vermeliysem ne vermeliyim?=)
olur hocam ama şekerli suyu eksik etmeyin enerji için gerekli. test tüpünde olsun zaten.Salam kıyma versem olur mu ve test tüpüne geçirmeli miyim şuan?
işçisi çıkana kadar beslemenize gerek yok.olur hocam ama şekerli suyu eksik etmeyin enerji için gerekli. test tüpünde olsun zaten.
Sıcaklık olarak kitapliğimda karanlik bir kenara soktum olur mu?Cok soru sordum buldugum için heycanliyim kusuruma bakmayınolur hocam ama şekerli suyu eksik etmeyin enerji için gerekli. test tüpünde olsun zaten.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
işçisi çıkana kadar beslemenize gerek yok.
Hocam zaten aşırı sıcaklık isteyen bir cins değil. Havalarda sıcak sorun olmaz.Sıcaklık olarak kitapliğimda karanlik bir kenara soktum olur mu?Cok soru sordum buldugum için heycanliyim kusuruma bakmayın![]()
Çok mantıksız Kırmızı Bile değilFormica Rufa olabilir mi?
Başka forum ile karıştirdı bahsettigim karınca buÇok mantıksız Kırmızı Bile değil
Formica olabilir ama rufa türünden değil demek istedimBaşka forum ile karıştirdı bahsettigim karınca bu