Bu cevap buraya hiç yakışmadı. Çünkü başlığı açan arkadaş ters bir cümle söylememiş. Daha anlayışlı olabiliriz.Madem, bu kadar türler hakkında bilginiz var bence konu açmanıza gerek yok, kendiniz buluyorsunuz zaten.
Zaten bilmiyorum o yüzden sordum ve lasius falan diyince bende hangi türe daha yakın olduğunu söyledim farkettiysen zaten ben sordum soruyuCinsinin neye göre tespit edildiğini biliyor musunuz? Bana karıncaları kıyaslayarak cinsini bulmaya çalışıyormuşsunuz gibi geliyor. Bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın.
Soruyu sizin sorduğunuzun farkındayım, işin ilginç kısmı da bu. Size yardım etmemiz gerekiyor ama az bunu kabul etmiyormuşçasına davranıyorsunuz ya da bana öyle geliyor.Zaten bilmiyorum o yüzden sordum ve lasius falan diyince bende hangi türe daha yakın olduğunu söyledim farkettiysen zaten ben sordum soruyu
Estağfurullah oyle bir sey olsa buraya sormam ben çok bilgili değilimSoruyu sizin sorduğunuzun farkındayım, işin ilginç kısmı da bu. Size yardım etmemiz gerekiyor ama az bunu kabul etmiyormuşçasına davranıyorsunuz ya da bana öyle geliyor.