Neden?Hocam çok strese girdi 1 hafta sonra açmayı düşünüyorum ama lasius değil
Ben neden lasius olmadığını sordum fotoğraflarda bizim görmediğimiz bir şey varmı?kağıdını cıkarıyorum fotoğraf çekebilmek için normal olarak aydınlığa girince strese giriyor
Stresi bu kadar önemsemenize gerek yok, ciddi söylüyorum. Güzel ve bulanık olmayan bir fotoğraf bile cins tespiti için yeterlidir.kağıdını cıkarıyorum fotoğraf çekebilmek için normal olarak aydınlığa girince strese giriyor
Nylanderia olabilir mi? Banada pek lasius gibi gelmedi.Bahçede, çimen olmayan toprağın üstünde buldum. Siyah bir işçi karıncayla savaşıyordu. Hemen ayırdım ve aldım. Ne kadar araştırsam da, yapay zekaya da sorsam buna benzer hiçbir kraliçe yok. Antenleri ve bacakları sarı.
Ekli dosyayı görüntüle 58935Ekli dosyayı görüntüle 58937Ekli dosyayı görüntüle 58939
Formica cinsi dişi alate.Bahçede, çimen olmayan toprağın üstünde buldum. Siyah bir işçi karıncayla savaşıyordu. Hemen ayırdım ve aldım. Ne kadar araştırsam da, yapay zekaya da sorsam buna benzer hiçbir kraliçe yok. Antenleri ve bacakları sarı.
Ekli dosyayı görüntüle 58935Ekli dosyayı görüntüle 58937Ekli dosyayı görüntüle 58939
Madem, bu kadar türler hakkında bilginiz var bence konu açmanıza gerek yok, kendiniz buluyorsunuz zaten.Oda değil bence Compotonus gibi sanki olucakmışda küçük kalmış
Renginden yola çıkarak bir yorum yaptım ama canlı kanlı bir nylanderia kraliçesi görmediğim için yanılmış olabilirim ama görseller hâla yetersiz diye düşünüyorum.
Cinsinin neye göre tespit edildiğini biliyor musunuz? Bana karıncaları kıyaslayarak cinsini bulmaya çalışıyormuşsunuz gibi geliyor. Bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayın.Oda değil bence Compotonus gibi sanki olucakmışda küçük kalmış