ne yedirmeliyimEvet kraliçe bu fotoğraftan emin olamasamda messor sp diyebilirim
İlk işçisi çıkana kadar yemek yemeye ihtiyaç duymaz sadece su içsin yeter adam yukarda yazmış bak 🙄ne yedirmeliyim
emin olmak için daha net fotoğrafıCamponotus kraliçesi. Protein + şeker şeklinde besleme yapmalısınız. Claustral, yani işçi çıkana kadar besleme gerektirmeyen bir cinstir.
atıldı.emin bi şekilde biri messor diyo biri componotus karar verin dostum sende net bi fotoğraf at
özür dilerim acelem vardı ve konu altta kaldığı için cevap verilmiycek sandım konuyu açtığımda henüz cevap verilmemişti kusura bakmayın@WoseqS Yapılan yorumları toplayacak olursak bu bir Camponotus kraliçesi ve ilk işçi çıkana kadar beslemenize gerek yoktur. İlk işçi çıkınca şekerli/ballı su ve protein içeren besinler verebilirsiniz.
Başka bir konuda bunun görülmediğini söylemişsiniz, arkadaşların yorumu üzerine tekrar tekrar aynı şeyleri yazmışız. Neden böyle düşündünüz?
test tüpü bulamadım fakat daha büyük bir şırıngaya aktardımSantus veya fellah ilk işçisi çıkınca belli olur yanlız test tüpüne aktarsanız iyi olur onun için orası biraz dar