Kanatlarını illa dökmesi gerekmiyor. Geçmişte kanatlarını dökmeyip koloniyi sağlıklı büyüten kraliçelerim olmuştu.Compo Buldum Çifleşmemiş İhtimalinden Şüpeleniyorum.
Diğer arkadaşların dediği gibi birkaç güne kanatları dilerse ciftlesmistir. Bir yada iki haftaya kanatları dökmeden yumurta dokersede ciftlesmistir.Compo Buldum Çifleşmemiş İhtimalinden Şüpeleniyorum.
2 gündür ortalama sıcaklıkYaklaşık ne kadar süredir sizde kaç günde bir bakıyorsunuz ve bulunduğunuz yer kaç derece ?
SağolDiğer arkadaşların dediği gibi birkaç güne kanatları dilerse ciftlesmistir. Bir yada iki haftaya kanatları dökmeden yumurta dokersede ciftlesmistir.
İyi hobiler
TeşekkürlerKanatlarını illa dökmesi gerekmiyor. Geçmişte kanatlarını dökmeyip koloniyi sağlıklı büyüten kraliçelerim olmuştu.
2 gün zaten baya az bir süre 1 hafta bakmayın yumurtlasın , işçisini çıkarsın yanlış hatırlamıyorsam ilk işçi çıktıktan sonra bile kanatlarını dökebilir. tabi kanatları var ise ve yumurtlamıyorsa o ayrı mesele dediğim gibi Sakın 1 hafta boyunca bakmayın 1 hafta sonra baktığınızda büyük ihtimal ile yumurtlamış olacak 1 hafta sonra yumurtlamaz ise ister şekerli su takviyesi yapıp ister yapmayıp 1 hafta daha bakmayın. büyük ihtimal ile yumurtlayacaktır ve yumurtalar ilk çıktığı zaman çokk küçük olur herkes bunun için konu açıyor2 gündür ortalama sıcaklık
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sağol
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
İstanbul 15 dereceHangi ilde ve sıcaklıkta buldunuz acaba?
teşekkürler2 gün zaten baya az bir süre 1 hafta bakmayın yumurtlasın , işçisini çıkarsın yanlış hatırlamıyorsam ilk işçi çıktıktan sonra bile kanatlarını dökebilir. tabi kanatları var ise ve yumurtlamıyorsa o ayrı mesele dediğim gibi Sakın 1 hafta boyunca bakmayın 1 hafta sonra baktığınızda büyük ihtimal ile yumurtlamış olacak 1 hafta sonra yumurtlamaz ise ister şekerli su takviyesi yapıp ister yapmayıp 1 hafta daha bakmayın. büyük ihtimal ile yumurtlayacaktır ve yumurtalar ilk çıktığı zaman çokk küçük olur herkes bunun için konu açıyor
————İyi Hobiler 🐜🙂
Teşekkürlerİstanbul 15 derece