Kraliçe Karıncam Bilmediğim bir sebebten Öldü :(

mst41

Yumurta
Üye
1 Hafta Önce Kraliçe Karınca bulmuştum sonra onu fotoğraftaki gibi deney tüpünüe koydum ve 1 hafta normal dolabın içine koydum hem karanlık hem soğuk olmasın diye ama 1 hafta sonra ölmüştü gerçekten çok üzüldüm sebebini bilen varmı acaba . kağağını pamuk yerine tıpa ile kapatmıştım

Ekran Alıntısı.PNG

Emperorofinsects

Pupa
Üye
Suyunda yada pamuğunda sorun olmadığına eminsen ömrü dolmuş demekten başka çare yok.

Yetkin

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
tıpa ile tıkayınca ölmesi normal

Nazdravia

Nanitik
Üye
Tıpa yerine pamuk kullansaydınız keşke. Tıpa hava sirkülasyonunu engelliyor. Bir de tüpün dışındaki şey nedir ?

drusus

Nanitik
İlklerden
Üye
Tıpa ile kapatıldığında içeri hiçbir şekilde hava girmiyor, oksijen yetmeyince hayvan ölüyor tabii. Tıpa hiçbir şekilde bu yüzden önerilmez. Hobiye başlayan birisi olarak en azından bunları öğrenmiş olmak gerekiyor dostum.

mst41

Yumurta
Üye
Yüksek ihtimalle arkadaş test tüpünün etiketini sökmüş ve orası öyle kalmış.. :/
evet öyle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tıpa ile kapatıldığında içeri hiçbir şekilde hava girmiyor, oksijen yetmeyince hayvan ölüyor tabii. Tıpa hiçbir şekilde bu yüzden önerilmez. Hobiye başlayan birisi olarak en azından bunları öğrenmiş olmak gerekiyor dostum.
üzgünüm büyük ihtimalle atlamış veya duymamış olamlıyım
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Tıpa yerine pamuk kullansaydınız keşke. Tıpa hava sirkülasyonunu engelliyor. Bir de tüpün dışındaki şey nedir ?
üzgünüm tekrardan, dışındaki etiket parçası