Merhabalar ben bu hobiye yeni başladım ama kanat olayını anlamadım uçanlar varmış sanırım ama ben topraklık alanda gördüm normal karıncalara göre çok daha büyüktü onlar kraliçe mi yoksa zor mu bulunur yardımcı olursanız sevinirim
)
Prensler veya prensesler kanatlı olur prenses döllenirse kanat döküp kraliçe olur(bazı cinsler geç dökebilir) kraliçe zor bulunmaz uçuşlara denk gelurseniz heryerde bulursunuz muhtemelen sizin gördüğünüz karıncalar major işçiydiMerhabalar ben bu hobiye yeni başladım ama kanat olayını anlamadım uçanlar varmış sanırım ama ben topraklık alanda gördüm normal karıncalara göre çok daha büyüktü onlar kraliçe mi yoksa zor mu bulunur yardımcı olursanız sevinirim)
Prens ve prensesler kanatlı olur. Prenses döllendikten sonra kanat döküp kraliçe olabilir fakat türüne bağlı kanat dökmeyip de kraliçe olabilir. Yerde gördüğünüz büyük olarak adlandırdığınız karıncalar major olabilir, majorlar genelde thoraxı ince ve kafası büyük olur. Kraliçe zor mu bulunur sorusunun cevabı nerede yaşadığınıza göre vs. değişir.Merhabalar ben bu hobiye yeni başladım ama kanat olayını anlamadım uçanlar varmış sanırım ama ben topraklık alanda gördüm normal karıncalara göre çok daha büyüktü onlar kraliçe mi yoksa zor mu bulunur yardımcı olursanız sevinirim)