teşekkür ederim
isci ciktiktan sonra transfer edebilirsin fakat soyle yaparsanda olur o kucuk tuplere daya isigi test tuplerinede karanlik ortam saglaman gerekiyo sonra o o ortamdan rahatsiz olup agzina alicak yumurtaları ve karanlik ortama gidecek boylede yapabilirsinEkli dosyayı görüntüle 11447ilk bulduğumda elimde bu küçük şişeler vardı .pamuğu top yapıp ıslatmıştım içinde ,henüz tam kurumadığı için mi diğer tarafa geçmiyorlar yoksa başka bir nedeni var mı? birde hava sıkıntısı çekmezler değil mi iğneyle aradaki bantları4 5 yerden deldim.
Strese girip yumurtalarını yeme riski?İşçi yokken transferler daha kolay. Her zaman söylüyorum yumurtaları sorun etmeyin diye. Tekrar yumurtlar, başka işi mi var? Manuel transfer yapın gitsin.
Tamam işte yine yumurtlar''tekrar yumurtlar, başka işi mi var?'' demesi yeterli olacaktırStrese girip yumurtalarını yeme riski?
Bildiğim kadarıyla strese girip yumurtalarını yedikten sonra yumurtlama süresi çok uzuyor veya yumurtlamayabiliyor diye biliyorum.Tamam işte yine yumurtlar''tekrar yumurtlar, başka işi mi var?'' demesi yeterli olacaktır![]()
Hayır hocam yumurtluyorlar. Uygun ortam hazırlanırsa gerisi tamamdırBildiğim kadarıyla strese girip yumurtalarını yedikten sonra yumurtlama süresi çok uzuyor veya yumurtlamayabiliyor diye biliyorum.