100-150 Civarı Karınca Bastı Kurtulamıyorum Benlik Sıkıntı yok ama Ailem Farkederse İçinden Geçerler Karıncaların
Toplayabılıdıgnı topla dogaya sal. toplayamıyorsanyuva yapabilirler. biraz kötü bir secenek ama ılaclama yapmak zorunda kalabilirsiniz maalesefki100-150 Civarı Karınca Bastı Kurtulamıyorum Benlik Sıkıntı yok ama Ailem Farkederse İçinden Geçerler Karıncaların
Kanka Hepsini Multi Olsa toplıyacamda İşte Testüp yetmez yarın olunca kanatlıları toplıcam salıcam dölenmeyenleri salıcamToplayabılıdıgnı topla dogaya sal. toplayamıyorsanyuva yapabilirler. biraz kötü bir secenek ama ılaclama yapmak zorunda kalabilirsiniz maalesefki
Kardeşim Evden Çıkmadılar balkona toplandılar ışık oldu için muhtemelen geldilerEvin içinde kendi kendilerine döllenmelerini beklemiyorsun herhalde. Başka koloni prensi veya prensesi ile çiftleşiyorlar. Büyük ihtimalle yuvaları evin içindedir. Toplayıp dışarı salın hepsini en iyisi
Toplamama gerek olmadını düşünüyorum tam üstümüzdeki elektrik direğine gidiyorlar150-200 tane prens ve prensesin sadece 1 ışık kaynağına geleceğini düşünmediğim için söyledim. Yine dediğime geliyor olay aslında topla ve sal hepsini. Bi kap al topla tek tek
Yok kraliçe istemiyorum olsa alıcamda testüp yok hayır satmak istiyorum takıntıyım biraz günaha girermiyim diyeBirazdan in aşağıya sokak lambasının altında düşüp çiftleşen kraliçeleri bulabilirsin. Onları alabilirsin tabikide![]()
Dm gelağa birazda bana yolla şaka gibi ben 20bin adım yürüyorum 1 tane buluyorum adam kabile yapmış