Kraliçe karınca

PİLOT

Larva
Üye
Ben taşı öylesine kaldırdığımda bir kraliçe buldum ve aldım. Neyse, sonra kaldırdığım taşın altında işçi karıncalar vardı. Bulduğum kraliçenin işçileri mi acaba, yoksa başka bir koloninin işçileri mi? Ben, önceden kraliçeyi bulmadan önce, o işçiler orada vardı zaten. Bugün kaldırdığımda kraliçe de vardı. İnşallah bir sorun olmaz.

ali8181

Media
Üye
Ben taşı öylesine kaldırdığımda bir kraliçe buldum ve aldım. Neyse, sonra kaldırdığım taşın altında işçi karıncalar vardı. Bulduğum kraliçenin işçileri mi acaba, yoksa başka bir koloninin işçileri mi? Ben, önceden kraliçeyi bulmadan önce, o işçiler orada vardı zaten. Bugün kaldırdığımda kraliçe de vardı. İnşallah bir sorun olmaz.
Kraliçeyi bıraktıysan bir şey olmaz kendi kolonisinin işçileridir ayrıca hali hazırda kolonisi olan kraliçeleri kolonisindan koparman iyi bir şey değil 100lerce belki 1000lerce işçiyi ölüme terketmiş olursun.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Başka bir kraliçe olsaydı zaten onu orada yaşatmazlar anında öldürürlerdi, yani o koloninin kraliçesini almışsınız ve wc yapmışsınız. Bu konu wc hakkında dediklerimi de doğrulamış oldu. Şu anda bile wc yapılıyorken biz wc böyle böyle yapabilirsiniz diye anlatsak kaç kişinin daha taş altlarına yöneleceğini siz düşünün. Neyse.. Almanız gereken kraliçe etrafta tek başına gezen bir kraliçe olmalıdır, bunun haricindeki kraliçeleri ellemeyin.

PİLOT

Larva
Üye
Kraliçenin işçileri soğuktan ölüyordu. Ben de işçileri aldım; 4 tane işçisi vardı. Test tüpüne koydum, bir sıkıntı olur mu? Un kurdu ve şekerli su verdim. Şu anda yiyip içiyorlar.