Kraliçe karınca nasıl bulabilirim veya satın alabilirim?
Biryerlere giderken sürekli yerleri gözetleyin illaki bulursunuz ya da Underground ant world'e bakabilirsiniz ama satın alımı tavsiye etmem bulmak bu kadar kolayken.Kraliçe karınca nasıl bulabilirim veya satın alabilirim?
Az önce oğlumla yürüyüş yaparken oğlum ilk Camponotus kraliçeleri buldu. Bugün itibarı ile 6 Camponotus kraliçemiz oldu 😊Biryerlere giderken sürekli yerleri gözetleyin illaki bulursunuz ya da Underground ant world'e bakabilirsiniz ama satın alımı tavsiye etmem bulmak bu kadar kolayken.
Evinizin çevresinde bahçe varsa akşam saat 20:00 - 22:00 sularında balkonun lambasını yakın oturun bir kahve için yere bakın gözlemleyin dikkatlice. Şaka yapmıyorum ciddiyim.Kraliçe karınca nasıl bulabilirim veya satın alabilirim?
Nodus için yapacağımEvinizin çevresinde bahçe varsa akşam saat 20:00 - 22:00 sularında balkonun lambasını yakın oturun bir kahve için yere bakın gözlemleyin dikkatlice. Şaka yapmıyorum ciddiyim.
Aslında bahsettiğim şey daha çok küçük türler için geçerli. Ben balkon ışığına gelen büyük tür kraliçe hiç görmedim ama siz denemek isterseniz deneyebilirsiniz tabii ki.Nodus için yapacağım
Aslında yakındaki ormanda Camponotus Baldaccii kolonileri var, onlar için yapabilirim
Şu dünyada bi tek ben mi Camponotus bulamıyorum ya🤔😫Az önce oğlumla yürüyüş yaparken oğlum ilk Camponotus kraliçeleri buldu. Bugün itibarı ile 6 Camponotus kraliçemiz oldu 😊
Sürekli yerleri gözetlemek çok işe yarıyor
Ben de başka hiçbirşey bulamıyorum 🤣Şu dünyada bi tek ben mi Camponotus bulamıyorum ya🤔😫
Eyvallah hocam söylemen yeter.Ben Yozgat'ta yaşıyorum gelir bi şekilde belki de hayvancağız travma yaşar gelene kadar ondan dolayı gerek yok.Çok teşekkür ederim ama 🙃Ben de başka hiçbirşey bulamıyorum 🤣
Yakınsak hediye ederim
İzmirdeyim ben
Ben de kargoya vermek taraftarı değilim kıyamıyorum çok stresli bir durum gibi geliyorEyvallah hocam söylemen yeter.Ben Yozgat'ta yaşıyorum gelir bi şekilde belki de hayvancağız travma yaşar gelene kadar ondan dolayı gerek yok.Çok teşekkür ederim ama 🙃![]()
Evet hocam ya bide kargocularımızın geneli biraz kaba oldukları için alıp fırlatıyolar falan hiç iyi olmuyor.Ben de kargoya vermek taraftarı değilim kıyamıyorum çok stresli bir durum gibi geliyor
öyle yaptığımda hangi tür kraliçe gelirEvinizin çevresinde bahçe varsa akşam saat 20:00 - 22:00 sularında balkonun lambasını yakın oturun bir kahve için yere bakın gözlemleyin dikkatlice. Şaka yapmıyorum ciddiyim.
Küçük olan bir çok cins gelir. Bana şu sıralar nylanderia kraliçesi geliyor bolca.öyle yaptığımda hangi tür kraliçe gelir
tamam eyvalah denerimKüçük olan bir çok cins gelir. Bana şu sıralar nylanderia kraliçesi geliyor bolca.