hayır, öyle birşey mümkün degil eğer kanatsız ise döllenmiştir, kanatlı ise onu bir hafta karanlık ve tirreşimsiz bir yere koyun yumurtlar ise döllenmiştir.Merhaba kraliçe karıncaların çiftleştiğini abdomenindeki beyazlıktan anlayabilmek mümkün mü?
Bence bir hafta mantıklı değil benim Kraliçem 1 ay yumurtlamadı sonra kanat döktü.hayır, öyle birşey mümkün degil eğer kanatsız ise döllenmiştir, kanatlı ise onu bir hafta karanlık ve tirreşimsiz bir yere koyun yumurtlar ise döllenmiştir.
biraz daha açıklar mısın?Bence bir hafta mantıklı değil benim Kraliçem 1 ay yumurtlamadı sonra kanat döktü.
öyle bir kesinlik yok, koloni içinde yaşayan kanatsız **işçi gibi davranan** Prensesler oluyor veya yanlışlıkla bir şekilde kanat dökülmüş olabiliyor. Prens yumurtasıda yapabilir kanatlı kraliçe yanlış bilgi vermeyelim,hayır, öyle birşey mümkün degil eğer kanatsız ise döllenmiştir, kanatlı ise onu bir hafta karanlık ve tirreşimsiz bir yere koyun yumurtlar ise döllenmiştir.
Aphaenogaster Splendida kraliçelem 1 ay sonra kanat döktü.2 kraliçe dışında bulduğum tüm kraliçeler kanatlıydı.Benim anladığım kadarıyla yuva ağzında bulunmayan kanatlı bir kraliçe 90% döllenmiştir.biraz daha açıklar mısın?
Döllenmemişse*Aphaenogaster Splendida kraliçelem 1 ay sonra kanat döktü.2 kraliçe dışında bulduğum tüm kraliçeler kanatlıydı.Benim anladığım kadarıyla yuva ağzında bulunmayan kanatlı bir kraliçe 90% döllenmiştir.
@Emir123 2 hafta sonra prensesler döllenmişse ölüyor dediydi.Bencede öyle.