Hocam döllenmemiş olabilir veyahut kış uykusuna hazırlık diyeceğim ama 4 ay öncesi ekime denk geliyor, belki ondan olabilir.Ben bu kraliçe karıncayı bulalı 4 ay oldu ama yumurtlamıyor. Sebebini bilmiyorum kraliçe olduğuna eminim.
Döllenmemiş olduğunu düşünmüyorum bunun en büyük sebebi de kanatlarını dökmüş olmasıdır. Bence kış uykusuna tam yatacakken bulmuş olman ve bu yüzden yumurtlamıyor. Ve bence 1 ay kış uykusuna yatırın çünkü yumurtlamaz ama yatırmadan önce besleyinHocam döllenmemiş olabilir veyahut kış uykusuna hazırlık diyeceğim ama 4 ay öncesi ekime denk geliyor, belki ondan olabilir.
Hocam, benim de başıma gelen bir olaydan dolayı böyle dedim. Yaklaşık 1 yıl önce bulduğum Lasius kraliçem kanatlarını dökmesine rağmen 5–6 ay boyunca yumurtlamamıştı. Yani bana soracak olursanız döllenmemiş olma ihtimali var.Döllenmemiş olduğunu düşünmüyorum bunun en büyük sebebi de kanatlarını dökmüş olmasıdır. Bence kış uykusuna tam yatacakken bulmuş olman ve bu yüzden yumurtlamıyor. Ve bence 1 ay kış uykusuna yatırın çünkü yumurtlamaz ama yatırmadan önce besleyin![]()