Yani kısacası stres altına sokmamakBenim 2 hafta önce bulduğum messor kraliçem bir hafta sonra yumurtlamıştı 2 -3 gün geçtikten sonra tekrar baktığımda yumurta yoktu büyük ihtimalle yemişti. Bugün tekrar baktım baya yumurtası vardı.Yapilacak tek şey karanlık bir ortama koyup 1-2 hafta hiç bakmamak
satın aldım ama daha işçisi yok ne ile besleyeyim kuş yemi olur muYeni bulunmuş bir Kraliçe yumurtalarını yiyorsa çok büyük bir ihtimal ile stres altındadır. Diğer ihtimal bir ihtimal de kraliçenin koloniden yeni ayrılmış bir kraliçe olmamasıdır mesela internetten satın aldıysanız bekletilmiş ve beklediği için aç bir kraliçe olabilir o sebepten yumurtalarının bazılarını diğer yumurtaları beslemek için yiyebilir. Bu durumlarda yapılacaklar kendiniz bulduğunuz bir kraliçe ise karanlık bir ortamda yeterli nem ve titreşimsiz bir alanda bekletmektir , satın aldığınız bir kraliçe için eğer bütün yumurtalarını yedi ise çok küçük miktarda, uzun süre beklese dahi sıkıntı olmayacak ve kraliçeyi strese sokmayacak bir besleme yapmaktır. Kolay gelsin.
Kraliçe karıncanın cinsini belirtmemişsin cinsi nedir?satın aldım ama daha işçisi yok ne ile besleyeyim kuş yemi olur mu
massorKraliçe karıncanın cinsini belirtmemişsin cinsi nedir?
O zaman kuş yemi ile besleyebilirsin fazla tohum koymayın.massor
teşekkürlerO zaman kuş yemi ile besleyebilirsin fazla tohum koymayın.
Kuş yemi ile besleyin ama canlı yem kaplumbağa yemi de kullanırsanız daha hızlı çoğalırlar (kaplumbağa yemini ben kullanıyorum kabul etmeme ihtimalleri varteşekkürler
kaplumba yemi dediğiniz kahverengi kapsülümsü gibi olanlar mı yoksa kuru böcekler miKuş yemi ile besleyin ama canlı yem kaplumbağa yemi de kullanırsanız daha hızlı çoğalırlar (kaplumbağa yemini ben kullanıyorum kabul etmeme ihtimalleri var
İkiside olur ama ben kapsül tarzılarla yaptımkaplumba yemi dediğiniz kahverengi kapsülümsü gibi olanlar mı yoksa kuru böcekler mi
teşekkürlerİkiside olur ama ben kapsül tarzılarla yaptım
Nereden aldın?benimle paylaşırsan sevinirim😉satın aldım ama daha işçisi yok ne ile besleyeyim kuş yemi olur mu