Hayır üretildi. Kendi kolonilerimde de ürettim, üreten onlarca kişiyle de konuştum. Bu kadar iddialı konuşmamanız sizin faydanıza olur.Hayır, dolaylı yoldan evet ama esaret altında hiç kraliçe üretilemedi.
Evet, zaten yapamasa Dünya'da karınca diye bir canlıdan söz etmiyor olurduk.Kraliçe karınca yeni bi kraliçe veya prens yumurtası yapabilirmi?
Soruyu yanlış anlamışsın öncelikle. Soruda "kraliçe yumurtası" ile kastedilen prenses. Prens ve prenses üretimleri esaret altında da olgunlaşan kolonilerde gerçekleşiyor. Demek istediğin bu prens ve prenseslerin çiftleşmeyeceği ve döllenmiş bir kraliçe üretilemeyeceğiyse, bu da doğru değil. Ensest çiftleşen türlerde bu çiftleşme oluyor ve koloni içerisinde döllenmiş kraliçeler üretiliyor. Yurtdışında bu şekilde yeni kraliçeler üretip satan kimselerle de tanıştım.Kraliçe üretilmediğine eminim. Prens ve prenses tabii ki çıkabilir, ama kraliçe değil.
Evet soruyu yanlış anlamışım. Üretenler belirli türleri mi üretiyorlar yoksa çoğu türde oluyor mu?Soruyu yanlış anlamışsın öncelikle. Soruda "kraliçe yumurtası" ile kastedilen prenses. Prens ve prenses üretimleri esaret altında da olgunlaşan kolonilerde gerçekleşiyor. Demek istediğin bu prens ve prenseslerin çiftleşmeyeceği ve döllenmiş bir kraliçe üretilemeyeceğiyse, bu da doğru değil. Ensest çiftleşen türlerde bu çiftleşme oluyor ve koloni içerisinde döllenmiş kraliçeler üretiliyor. Yurtdışında bu şekilde yeni kraliçeler üretip satan kimselerle de tanıştım.
Belirli türlerde oluyor ensest üreme ve sayıları da oldukça az. Yaygın değil.Evet soruyu yanlış anlamışım. Üretenler belirli türleri mi üretiyorlar yoksa çoğu türde oluyor mu?
Bende 3 kraliçe var biri yaralı ve ilk başta yanlışlıkla sarstim (yarası baştan beri vardı kargo geldiğindej beri) bu 3 kraliçe diyorum ben kraliçe diye aldım neyse prenses diyelim . Bu 3 prenses bir ayda nekadar yumurtlar ve yumurtalar uygun ortamlarda nezaman çıkar ve bi ay içerisinde oluşan yumurtaların içinden prens prenses çıkma olasılığı kaçtır . Yani kendi deneyimlerinizi söylerseniz sevinirimBelirli türlerde oluyor ensest üreme ve sayıları da oldukça az. Yaygın değil.
kraliçemi prenses mi tam anlayamadım eğer prenses ise döllenmemiştir zatenBende 3 kraliçe var biri yaralı ve ilk başta yanlışlıkla sarstim (yarası baştan beri vardı kargo geldiğindej beri) bu 3 kraliçe diyorum ben kraliçe diye aldım neyse prenses diyelim . Bu 3 prenses bir ayda nekadar yumurtlar ve yumurtalar uygun ortamlarda nezaman çıkar ve bi ay içerisinde oluşan yumurtaların içinden prens prenses çıkma olasılığı kaçtır . Yani kendi deneyimlerinizi söylerseniz sevinirim
Satıcıya sordum kraliçeymiş hepsikraliçemi prenses mi tam anlayamadım eğer prenses ise döllenmemiştir zaten
ayriyeten elinizdekiler kraliçeyse tür tespiti yapmadan yumurtadan ne zaman çıkacağını tam kestirilemez diye biliyorum
Messor ST kraliçe cinsi bu ??kraliçemi prenses mi tam anlayamadım eğer prenses ise döllenmemiştir zaten
ayriyeten elinizdekiler kraliçeyse tür tespiti yapmadan yumurtadan ne zaman çıkacağını tam kestirilemez diye biliyorum
EvetKraliçe karınca yeni bi kraliçe veya prens yumurtası yapabilirmi?