Kraliçe karınca bulmuştum, elimde tüp olmadığı için geçici süreliğine şırıngada bakıyordum. Şu an elimde tüp var ancak karıncam yumurtlamış, şu an şırıngadan tüpe transfer etmeliyim? Edeceksem nasıl bir yol izlemeleyim?
Şimdilik outworld e gerek yok. Test tüpüne transfer edebilirsiniz. Şırıngaya ışık tutun geçeceği test tüpünün üzerini kapayın geçer iki test tüpünü uç uca koyun bantlayın.Kraliçe karınca bulmuştum, elimde tüp olmadığı için geçici süreliğine şırıngada bakıyordum. Şu an elimde tüp var ancak karıncam yumurtlamış, şu an şırıngadan tüpe transfer etmeliyim? Edeceksem nasıl bir yol izlemeleyim?
Manuel transfer tehlikeli olabilir bence ilk olarak kraliçenin taşıması beklenmeli, eğer taşımaz ise manuel yapılmalı.İlk başta karıncayı test tüpüne koyun, sonra bir çöp şiş yardımıyla yumurtaları alıp tüpe akdarın.
Hocam kraliçe tek olduğu için transfer olmaya bilir ama ilk sizin dediğiniz gibi normal denenip olmazsa manuale geçilmeli.Manuel transfer tehlikeli olabilir bence ilk olarak kraliçenin taşıması beklenmeli, eğer taşımaz ise manuel yapılmalı.
Efendim isterseniz bir iğne yardımıyla şırınganın nemli kısmına iğne sokup pamuğun içindeki nemi çekin iğne yardımıyla sonrasında test tüplerinin ağızlarını öpüştürün geçmesini istediğiniz test tüpünü karanlık yapın ve şırıngayı aydınlıkta bırakınKraliçe karınca bulmuştum, elimde tüp olmadığı için geçici süreliğine şırıngada bakıyordum. Şu an elimde tüp var ancak karıncam yumurtlamış, şu an şırıngadan tüpe transfer etmeliyim? Edeceksem nasıl bir yol izlemeleyim?