kraliçe karınca sahiplenmek istiyorum.

mustafa4835

Yumurta
Üye
İzmirde Otuyorum 3 4 aydır arıyorum ama yok yani kesinlikle denk gelmiyor bana cok hefesliyim bu hobiye

birkarincasever

Yumurta
Üye
Hocam biraz daha sabretmen gerekiyor olabilir. Ben de 4-5 aydır sürekli aramama rağmen 1 tane messor bulmuştum. Dün dışarı çiktım ve farklı yerlerde toplam 10-15 tane tetramorium kraliçesi buldum. Yaz sezonu başladığı için birçok tür uçuşa geçti

deimosdevil

Larva
Üye
Son 1 haftadir bu yagmur sicaklari oldugundan beri Leventte ve Besiktasta kaldirimda birer tane tetramorium ve kavacikta evin orada componotus buldum. Bugun hava yagisli yarindan sonra hava yone ısınıyor ve nem orani yuksek gorunuyor. Sanirim sansiniz yuksek olacak ama biraz gezinmek lazim.

mustafa4835

Yumurta
Üye
Son 1 haftadir bu yagmur sicaklari oldugundan beri Leventte ve Besiktasta kaldirimda birer tane tetramorium ve kavacikta evin orada componotus buldum. Bugun hava yagisli yarindan sonra hava yone ısınıyor ve nem orani yuksek gorunuyor. Sanirim sansiniz yuksek olacak ama biraz gezinmek lazim.
Yarın kesinlikle cıkıcam saden hocam inş bulurum bulamasam artık satıl alırım yapacak bişey yok

efekan

Nanitik
Üye
Yaz aylarında bir çok cins uçuş yapar. Yani şansın çok yüksek. Mesela ben sadece bahçemde otururken veya gezerken bir cataglyphis, üç lasius ve bir tetramorium buldum. Şansını dene.

egemen1273

Yumurta
Üye
Hocam selamlar cataglyphis nodus var elimde yumurtali

Flavus0

Yumurta
Üye
Elimde Yumurtalı Lasius Var Ücretsiz Verebilirim Kargo Yollayabilirim Alıcı Ödemeli