5 tane multi yapan tetramoriumum var birde 1 tane ayrı çoklu beslemek istersen multileri veririm istanbuldamısın?sahiplendirecek arkadaşlar varmı.ÜCRETLİ-ÜCRETSİZ (karınca beslemeye yeni balıyacağım)
evt doğru söylüyorsun şu 1haftadan beri sardı bu konu bugün farklı saatlerde 2 tane buldum evde... salimmi bunlarıYeni başlayacaksan bence kendin bulmalısın. Tabii sahiplenedebilirsin ama ilk kraliçeni bulmanın verdiği mutluluk çok güzel.
hayır bursadayım5 tane multi yapan tetramoriumum var birde 1 tane ayrı çoklu beslemek istersen multileri veririm istanbuldamısın?
beslemek istiyorum ama iş yaparmı bunlarBakmak istemiyorsan sal. Bu arda tetramorium olduğunu düşünmüyorum.
Evet, kraliçe gibi duruyor. Büyük ihtimal kraliçedir ama döllenmemiş olabilir. Karanlık bir yerde bekletin 1 hafta bakmayın kanat dökerse kraliçe dir.beslemek istiyorum ama iş yaparmı bunlar
çok sağolEvet, kraliçe gibi duruyor. Büyük ihtimal kraliçedir ama döllenmemiş olabilir. Karanlık bir yerde bekletin 1 hafta bakmayın kanat dökerse kraliçe dir.
Rica ederim. Keyifli hobiler.çok sağol