Kraliçe karınca öldü

Yamvay

Yumurta
Üye
Merhaba kraliçe karıncamı galiba işçileri öldürdü hâlâ neden yaptıklarını anlamadım, herhangi bir sorunu da yoktu. Güzel gidiyordu, multi de değil, fazladan kraliçe de yok, neden böyle oldu ve şuan ne yapmalıyım? 😔😔

Ekli dosyalar

• IMG_20230919_215403.jpg
    IMG_20230919_215403.jpg
    96.6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20230919_215359.jpg
    IMG_20230919_215359.jpg
    101.2 KB · Görüntüleme: 34
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yamvay

Yumurta
Üye
Elinde fazladan tetramorium kraliçesi olan varmı varsa bana gönderebilirimi (zorlama yok) böyle bir hayır sever cikarmi bu çocukları anasız bırakmayalım🥲

Abdullah09

Yumurta
Üye
Elinde fazladan tetramorium kraliçesi olan varmı varsa bana gönderebilirimi (zorlama yok) böyle bir hayır sever cikarmi bu çocukları anasız bırakmayalım🥲
Başka kraliçeyle anlasabilcrkleri kesin değil bu şekilde bakmaya devam edin yada gördüğünuz bı tetra kolonisinin yanına salın

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
İşçiler kraliçeyi öldürmez. Başka bir sebepten ölmüştür. Başka kraliçe eklenmesini de önermiyorum. Büyük olasılıkla kabul etmeyecekler koloni yavaş yavaş ölecektir.

Yamvay

Yumurta
Üye
İşçiler kraliçeyi öldürmez. Başka bir sebepten ölmüştür. Başka kraliçe eklenmesini de önermiyorum. Büyük olasılıkla kabul etmeyecekler koloni yavaş yavaş ölecektir.
Proteinlerin veriyordum şekerli sularını veriyordum stres yapacak bir şeyleri de yoktu oda sıcaklığında iyi ve koloniye baktığımda kraliceyi parcalamislardi kafası ayrı yerde abdomelini parcalamislar ayaklarını kolarmislar

Claw

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
İllaki bir sebep olması lazım. Yani neden öldürsünler ki? Bilemiyorum...

Emir123

Media
Üye
Proteinlerin veriyordum şekerli sularını veriyordum stres yapacak bir şeyleri de yoktu oda sıcaklığında iyi ve koloniye baktığımda kraliceyi parcalamislardi kafası ayrı yerde abdomelini parcalamislar ayaklarını kolarmislar
Kraliçe ölünce parçalayıp yerler ondan öldürmemişlerdir kraliçe kendi ölmüştür muhtemelen hastalık kraliçe eklesende kabul etmezler onuda öldürürler ister beslemeye devam et ister sal doğaya gitsin (illa ölcekler beslemeye devam edersen)