Kraliçe karınca nerede ve nasıl bulabilirim.karınca yuvasındaki kraliçeyide almak istemiyorum,düzenlerini bozmak istemiyorum.Ya bilgili biri yada satan varsa bana yardım edermisiniz.
Hocam bu aylarda ararsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Yere bakarak yürümeniz yeterli.Kraliçe karınca nerede ve nasıl bulabilirim.karınca yuvasındaki kraliçeyide almak istemiyorum,düzenlerini bozmak istemiyorum.Ya bilgili biri yada satan varsa bana yardım edermisiniz.
Teşekkür ederim.Genellikle büyük yuvaların ağzında hala bulabilirsin.
Karıncaların çok olduğu bölgelerde takip et ve yuvayı bul onlara zarar vermeden kraliçeyi al.
Sağol hocamHocam bu aylarda ararsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Yere bakarak yürümeniz yeterli.
@yu_suf2007 sakın böyle bir şey yapma :dGenellikle büyük yuvaların ağzında hala bulabilirsin.
Karıncaların çok olduğu bölgelerde takip et ve yuvayı bul onlara zarar vermeden kraliçeyi al.
Yuva ağzından prenses alınmaz kimden öğrendiyseniz yanlış bilgi=)Genellikle büyük yuvaların ağzında hala bulabilirsin.
O koloninin ölmesine sebep olursun öyle birşey yapmaGenellikle büyük yuvaların ağzında hala bulabilirsin.
Bende bu yüzden bu mesajı attım.O koloninin ölmesine sebep olursun öyle birşey yapma)
Daha çok nerelerde bulabilirim.Bir fikriniz varmı.Hocam bu aylarda ararsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Yere bakarak yürümeniz yeterli.
Çimenlik yerler yol kenarları parlak evinizde bile bulma ihtimaliniz varPeki hocam iyi günler dilerim.Teşekkür ederim beni ve diğer arkadaşları uyardığın için.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Daha çok nerelerde bulabilirim.Bir fikriniz varmı.
parklarda karıncaların çevrede çok olduğu yerlerde bulabilirsin ayrıca kanatlı gördüklerini alma ve sabahları daha çok oluyor ayrıca yuva içinden kraliçe alırsan hem aldığın koloni hemde kraliçe telef olur sakın yapmaPeki hocam iyi günler dilerim.Teşekkür ederim beni ve diğer arkadaşları uyardığın için.
Daha çok nerelerde bulabilirim.Bir fikriniz varmı.
Sıcak ve nemli günlerde kaldırım kenarlarında çimenlik patikalarda bulabilme ihtimaliniz yüksek sabah vakitlerinde çıkarsanız ihtimaliniz dahada artarÇimenlik yerler yol kenarları parlak evinizde bile bulma ihtimaliniz var
Kanatlı olanları almama sebebi ne tam olarak tamam prenses olabilir ama yuva yakınlarından almadığı sürece döllenmiş olma ihtimali yüksek alıp karanlık ve titreşimsiz bir yerde 1-2 hafta bekletmesi daha mantıklı değilmi karaliçe değilse geri salabilirparklarda karıncaların çevrede çok olduğu yerlerde bulabilirsin ayrıca kanatlı gördüklerini alma ve sabahları daha çok oluyor ayrıca yuva içinden kraliçe alırsan hem aldığın koloni hemde kraliçe telef olur sakın yapma
bpardon ben yuva yakınında (1m max )kanatlı almasın demek istemiştimSıcak ve nemli günlerde kaldırım kenarlarında çimenlik patikalarda bulabilme ihtimaliniz yüksek sabah vakitlerinde çıkarsanız ihtimaliniz dahada artar
Kanatlı olanları almama sebebi ne tam olarak tamam prenses olabilir ama yuva yakınlarından almadığı sürece döllenmiş olma ihtimali yüksek alıp karanlık ve titreşimsiz bir yerde 1-2 hafta bekletmesi daha mantıklı değilmi karaliçe değilse geri salabilir
Tamamdır iyi günlerbpardon ben yuva yakınında (1m max )kanatlı almasın demek istemiştim