Kraliçe karınca nerede bulabilirim.

yu_suf2007

Yumurta
Üye
Kraliçe karınca nerede ve nasıl bulabilirim.karınca yuvasındaki kraliçeyide almak istemiyorum,düzenlerini bozmak istemiyorum.Ya bilgili biri yada satan varsa bana yardım edermisiniz.

EtYiyenMasumKeçi

Pupa
Üye
Kraliçe karınca nerede ve nasıl bulabilirim.karınca yuvasındaki kraliçeyide almak istemiyorum,düzenlerini bozmak istemiyorum.Ya bilgili biri yada satan varsa bana yardım edermisiniz.
Hocam bu aylarda ararsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Yere bakarak yürümeniz yeterli.

yu_suf2007

Yumurta
Üye

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Bilgisi olmayan yanlış bilgi verip kafa karışıklığı yaratmasın diye boşuna söylemiyoruz. Bilginiz yoksa susun arkadaş bu kadar basit. Bildiğiniz konuda 10 sayfa konuşun tutan yok. Ama kafa karıştırmayın.

PRS.macro

Süper Koloni
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Biliyorum. Yukarıda yanlış bilgi veren ve hoş olmayan sonuçlara yol açabilecek arkadaş için söyledim.

yu_suf2007

Yumurta
Üye
Peki hocam iyi günler dilerim.Teşekkür ederim beni ve diğer arkadaşları uyardığın için.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu aylarda ararsanız uçuşlara denk gelebilirsiniz. Yere bakarak yürümeniz yeterli.
Daha çok nerelerde bulabilirim.Bir fikriniz varmı.

Son düzenleme:

AliShn58

Yumurta
Üye
Peki hocam iyi günler dilerim.Teşekkür ederim beni ve diğer arkadaşları uyardığın için.

Çimenlik yerler yol kenarları parlak evinizde bile bulma ihtimaliniz var

FurkanYüksel

Larva
Üye

parklarda karıncaların çevrede çok olduğu yerlerde bulabilirsin ayrıca kanatlı gördüklerini alma ve sabahları daha çok oluyor ayrıca yuva içinden kraliçe alırsan hem aldığın koloni hemde kraliçe telef olur sakın yapma

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Çimenlik yerler yol kenarları parlak evinizde bile bulma ihtimaliniz var
Sıcak ve nemli günlerde kaldırım kenarlarında çimenlik patikalarda bulabilme ihtimaliniz yüksek sabah vakitlerinde çıkarsanız ihtimaliniz dahada artar

parklarda karıncaların çevrede çok olduğu yerlerde bulabilirsin ayrıca kanatlı gördüklerini alma ve sabahları daha çok oluyor ayrıca yuva içinden kraliçe alırsan hem aldığın koloni hemde kraliçe telef olur sakın yapma
Kanatlı olanları almama sebebi ne tam olarak tamam prenses olabilir ama yuva yakınlarından almadığı sürece döllenmiş olma ihtimali yüksek alıp karanlık ve titreşimsiz bir yerde 1-2 hafta bekletmesi daha mantıklı değilmi karaliçe değilse geri salabilir

FurkanYüksel

Larva
Üye
Sıcak ve nemli günlerde kaldırım kenarlarında çimenlik patikalarda bulabilme ihtimaliniz yüksek sabah vakitlerinde çıkarsanız ihtimaliniz dahada artar

Kanatlı olanları almama sebebi ne tam olarak tamam prenses olabilir ama yuva yakınlarından almadığı sürece döllenmiş olma ihtimali yüksek alıp karanlık ve titreşimsiz bir yerde 1-2 hafta bekletmesi daha mantıklı değilmi karaliçe değilse geri salabilir
bpardon ben yuva yakınında (1m max )kanatlı almasın demek istemiştim