Bence alma bende yks sürecindeyim şuan elimde 5 tane kraliçe var. Hiçbirini kraliçe aramaya çıkarak bulmadım cebinde bir tane şırınga bulundur okuldan veya dershaneden eve dönerken yolda bulursan tüpe alırsın.Abilerim, kardeşlerim hobiye yeni başlamak istiyorum ancak yoğun bir yks süreci içerisindeyim, karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden satın almak istiyorum, önerebileceğiniz uygun yollu bir yer var mıdır acaba?
Anladım, teşekkür ederim.Bence alma bende yks sürecindeyim şuan elimde 5 tane kraliçe var. Hiçbirini kraliçe aramaya çıkarak bulmadım cebinde bir tane şırınga bulundur okuldan veya dershaneden eve dönerken yolda bulursan tüpe alırsın.
Okul bahçesinde bile buldum ben, arkadaşın dediği gibi kardırıma bile baksan, okulun yanındaki parkların yanındaki taşlara 5 dk bile baksan emin ol bulabilirsinAbilerim, kardeşlerim hobiye yeni başlamak istiyorum ancak yoğun bir yks süreci içerisindeyim, karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden satın almak istiyorum, önerebileceğiniz uygun yollu bir yer var mıdır acaba?