Kraliçe karınca nerden alabilirim

mehmetanc

Yumurta
Üye
Abilerim, kardeşlerim hobiye yeni başlamak istiyorum ancak yoğun bir yks süreci içerisindeyim, karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden satın almak istiyorum, önerebileceğiniz uygun yollu bir yer var mıdır acaba?

otsavas

Yumurta
Üye
Abilerim, kardeşlerim hobiye yeni başlamak istiyorum ancak yoğun bir yks süreci içerisindeyim, karınca arayacak vaktim olmuyor. Bu yüzden satın almak istiyorum, önerebileceğiniz uygun yollu bir yer var mıdır acaba?
Bence alma bende yks sürecindeyim şuan elimde 5 tane kraliçe var. Hiçbirini kraliçe aramaya çıkarak bulmadım cebinde bir tane şırınga bulundur okuldan veya dershaneden eve dönerken yolda bulursan tüpe alırsın.

AnadolTR

Yumurta
Üye
Valla ben bi siteden aldım geldi 1 gün yaşadı, başka bi siteden 2 tane aldım 10 gün oldu daha haber yok olurda gelirlerse yaşarlar mı bilmiyorum. Fırsat buldukça kendim aramaya karar verdim bugün 2 tane yarım kraliçe buldum böylesi daha keyifliymiş.

DuruKoç_1

Yumurta
Üye
Hocam ben Ant Store Turkeyden sipariş ettim, shopier sitesinden.
Bayram dolayısıyla daha gelmedi, bekliyorum.

FatihBurak

Larva
Üye
Okul bahçesinde bile buldum ben, arkadaşın dediği gibi kardırıma bile baksan, okulun yanındaki parkların yanındaki taşlara 5 dk bile baksan emin ol bulabilirsin