Kraliçe karınca nasıl bulabilirim

SkyHawk

Yumurta
Üye
Öncelikle merhaba bu hobide yeniyim sizin kadar iyi bilmesem de az çok bir şeyler biliyorum mesela test tüpüne hazırladım biliyorum bu küçük bir adım ancak en büyük adım olan kraliçeyi daha bulamadım şu anda bağ gibi bir ortamdayım sizce nasıl bulabilirim yardım ederseniz sevinirim

mabeakv2

Pupa
Üye
Öncelikle merhaba bu hobide yeniyim sizin kadar iyi bilmesem de az çok bir şeyler biliyorum mesela test tüpüne hazırladım biliyorum bu küçük bir adım ancak en büyük adım olan kraliçeyi daha bulamadım şu anda bağ gibi bir ortamdayım sizce nasıl bulabilirim yardım ederseniz sevinirim
Bağ gibi bir ortamdaysan üzeri açık olan cayirlarda bulabilirsin(toprak görünen yerler)
Sehirin dışı oldugu için ışık kaynakları sayılı bu da gece lambalarının bizleri için önemini artırıyor lamba altlarında bulabilirsin birde ben köyde iken sabah uçan türler küçük akarsuların şu kaynaklarının yanlarına gelip şu ihtiyaçlarını karşılıyorlar bu dediğim yerlerde bulman muhtemel

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Etrafa bakarak bulabilirsiniz. Daha tatmin edici bir cevap isterseniz sağ üst köşede duran büyütece tıklayıp "Kraliçe Bulma" gibi anahtar kelimeler ile bilmek istediğiniz konuyu özetlerseniz, %99 ihtimalle ya istediğiniz bilgiye ulaşacaksınız ya da bu konuda fikir sahibi olacaksınız.

SkyHawk

Yumurta
Üye
Bağ gibi bir ortamdaysan üzeri açık olan cayirlarda bulabilirsin(toprak görünen yerler)
Sehirin dışı oldugu için ışık kaynakları sayılı bu da gece lambalarının bizleri için önemini artırıyor lamba altlarında bulabilirsin birde ben köyde iken sabah uçan türler küçük akarsuların şu kaynaklarının yanlarına gelip şu ihtiyaçlarını karşılıyorlar bu dediğim yerlerde bulman muhtemel
Birkaç sorum olacak
-sokak lambası altında kesin bulabilirmiyim
-bulduktan sonra ne yem vermeliyim
-tüp plastik olsa olurmu

mabeakv2

Pupa
Üye
Birkaç sorum olacak
-sokak lambası altında kesin bulabilirmiyim
-bulduktan sonra ne yem vermeliyim
-tüp plastik olsa olurmu
1.soru
Bu hobide kesinlik yoktur tamamıyla şans işidir ben şimdi sana kesin bulursun yada bulamazsin dersem doğru bisey söylemiş olmam biraz sabır ve şans işidir

2.soru
Bulduğun kraliçenin cinsine göre değişir bazı cinsler besleme gerektirir (çok nadiren bu cinslerle karsilasirsin ancak genellikle başlangıç seviyesinde cinsler olmuyorlar önermem) bazıları gerektirmez

3.soru
Şırınga bile kullanabilirsin ancak cam tüpte atıyorum 1 yıl su kalacaksa plastikten 6 ay kalıyor mesela