Teşekkür ederim verdiğinKraliçe değil dostum, majör işçi.
Bir sorum daha var bu ayda kraliçe karınca bulabilirmiyim ve kolonisi olan bi kraliçe karıncayı toprak tan nasıl çıkartırımKraliçe değil dostum, majör işçi.
Tabiki bu aylarda kraliçe bulabilirsiniz ama topraktan bir koloni çıkartmaya çalışmayın. En deneyimli kişiler bile genelde başarısız oluyor.Bir sorum daha var bu ayda kraliçe karınca bulabilirmiyim ve kolonisi olan bi kraliçe karıncayı toprak tan nasıl çıkartırım
Bunu yapmayın. Başarılı olup olmamanız önemli değil. Etik bir şey değil bu. Kraliçe bulursunuz zaten, zor bir şey değil.kolonisi olan bi kraliçe karıncayı toprak tan nasıl çıkartırım
Mesala nerelerde hangi alanlarda bulabilirimTabiki bu aylarda kraliçe bulabilirsiniz ama topraktan bir koloni çıkartmaya çalışmayın. En deneyimli kişiler bile genelde başarısız oluyor.
Arıyorum ama tek başına olana bi kraliçe bulamıyorum nerelere bakmam hangi alanlara bakmam lazım yardım edermisimBunu yapmayın. Başarılı olup olmamanız önemli değil. Etik bir şey değil bu. Kraliçe bulursunuz zaten, zor bir şey değil.