Farklı bir açıdan fotoğraf atar mısınız?Ben bunu Kayseri'den, gece 4 sularında ışık altında buldum. Kanatları vardı ama uçamıyordu. Böylece, kendimce kraliçe karınca kanaatine vardım.
Hocam bana da tetramorium gibi geldi.Tetramorium Sp. Prensesi/kraliçesi olduğunu düşünüyorum. Messor karıncalarının abdomeni daha basık olur diye düşünüyorum.
Hangi tür ile uyuşmuyor, tek bir tür değil, bir sürü alt tür var, group dedim zaten.Renkler uyuşmuyor.
kraliçe denilemez net değil prenses olabilirMossor türü bir kraliçe hayırlı olsun
Uçmaya çalışıyordu ama uçamıyordu. O yüzden çifleşmiştir diye düşünüyorum. Yanşış mı düşünüyorumÇok bariz bir Tetramorium prensesi. Forumdaki arkadaşlar bu şekilde tür sallamaya devam ederse, yakında "Tür Sorgulama" başlığı yalnızca belirli kişilerin mesaj atabileceği bir sisteme dönüştürülebilir. Bilginize.
Çiftleşen kraliçeler uçabiliyorlar hocam, bu pek mantıklı bir çıkarım değil. Bunu anlamanın en iyi yolu işçileri beklemek.Uçmaya çalışıyordu ama uçamıyordu. O yüzden çifleşmiştir diye düşünüyorum. Yanşış mı düşünüyorum
Tukan abinin kanalında öyle bir info almıştım eskiden. Herhalde çok altı dolu bir bilgi değilmiş. Teşekkür ederimÇiftleşen kraliçeler uçabiliyorlar hocam, bu pek mantıklı bir çıkarım değil. Bunu anlamanın en iyi yolu işçileri beklemek.