Merhabalar, 11 Haziran'da akşam saatlerinde buldum. Parkta, kaldırımın üzerinde buldum. Yaklaşık 7 mm, kanatları vardı, düştü. Bu hobiye yeni başladığımdan sormak istedim.
Tetramorium sp kraliçesi.Merhabalar, 11 Haziran'da akşam saatlerinde buldum. Parkta, kaldırımın üzerinde buldum. Yaklaşık 7 mm, kanatları vardı, düştü. Bu hobiye yeni başladığımdan sormak istedim.
Kafası Pheidole gibi duruyor ama açıdan dolayı öyle görmüş olabilirim.Tetramorium sp kraliçesi.
Olabilir ama fazla siyahPheidole kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Kafası Pheidole gibi duruyor ama açıdan dolayı öyle görmüş olabilirim.
Hocam, siyah pheidole kraliçeleride var.Olabilir ama fazla siyah
İkimizden birine çözüm verirler birazdan görürüz.
Hocam ben şuanda kadar Pheidole yakalayamadım detaylı inceleme fırsatım olmadı bugün ilk Pheidole kraliçem geldi o yüzden net bir şekilde Pheidole değil diyemem ama kafasından ve thoraxından tetramorium olduğunu düşünüyorumHocam, siyah pheidole kraliçeleride var.
@Ares hocam bir bakar mısınız konu uzayacak yoksa hemde merak ettim ne olduğunu.Bende Pegasuzx arkadaşımız gibi Pheidole kraliçesi olduğunu düşünüyorum.
Burada sormam doğrumu bilmiyorum ama tahmini ne zamana yumurtlar?@Ares hocam bir bakar mısınız konu uzayacak yoksa hemde merak ettim ne olduğunu.
Haftada bir kez bakmanız gerekiyor kraliçe yumurtlamaz strese girer, 1,5 ay sonra işçilerinizi alırsınız 1 hafta içinde yumurtlar tabi her gün bakmamanız gerekiyor.Burada sormam doğrumu bilmiyorum ama tahmini ne zamana yumurtlar?
Birde günde heyecanıma yenik düşüp günde birkaç kez bakiyorum sorun oluşturur mu?
Hocam, Phedole cinsi zaten o kadar stresli bir tür değil. 3 günde bir bakmanız yeter. Çok sabırsızım diyorsanız, 2 günde bir de bakabilirsiniz.Burada sormam doğrumu bilmiyorum ama tahmini ne zamana yumurtlar?
Birde günde heyecanıma yenik düşüp günde birkaç kez bakiyorum sorun oluşturur mu?
Tamamdır teşekkür ederimHocam, Phedole cinsi zaten o kadar stresli bir tür değil. 3 günde bir bakmanız yeter. Çok sabırsızım diyorsanız, 2 günde bir de bakabilirsiniz.