bugün bulduydum hulduğumda pamukla kapadım suyu falan koyacağım derken o sırada kaybolduTüpün içinden nasıl kaçabildi ki? Elbette uygun bir yer bulursa koloni oluşturabilir.
şekerli su bal falan koysak gelirmiE geçmiş olsun,arayın yapacak bir şey yok. Arkadaşın dediği gibi uygun yer bulursa oluşturur
Denemekten zarar gelmez ama evde karınca varsa diğerlerini de beslemiş olursunuzşekerli su bal falan koysak gelirmi
Gelmez. Besin değil yuva arıyor. Bulduğunda da oradan çıkmaz. Kedi değil ki süt dökelim gelsin.şekerli su bal falan koysak gelirmi
cozum yolu varmı ?Gelmez. Besin değil yuva arıyor. Bulduğunda da oradan çıkmaz. Kedi değil ki süt dökelim gelsin.
Girebileceği karanlık ve dar ortamları tespit edip bulmaya çalışabilirsiniz. Örneğin süpürgelik gibi yerlere girebilir (delikler veya boşluk varsa tabi). Başka bir çözümü yok gibi.cozum yolu varmı ?
teşekkürler inşallah bulurumGirebileceği karanlık ve dar ortamları tespit edip bulmaya çalışabilirsiniz. Örneğin süpürgelik gibi yerlere girebilir (delikler veya boşluk varsa tabi). Başka bir çözümü yok gibi.
O durumu çok yaşadım. Koskoca mobilyaların arasında pirinç tanesi aramak zor. Bir yolu yok, şans lazım.cozum yolu varmı ?
teşekkürler.O durumu çok yaşadım. Koskoca mobilyaların arasında pirinç tanesi aramak zor. Bir yolu yok, şans lazım.