Hangi cins? Çok fazla ses olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum.Kraliçe karınca için televizyon sesi gibi sesler sorun olurmu
Componotus sancusHangi cins? Çok fazla ses olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum.
Çok fazla ses olmadıkça sorun olmaz diye düşünüyorum ama yine de başka arkadaşların yorumlarını dinlemekte fayda var.Componotus sancus
Doğru. Sese duyarlı olması değişik olurdu değil mi? 🙂Türe göre değişiklik gösteriyor sanırsam. Şöyle düşününce '' Şehire de,kaldırıma da yuva yapıyorlar'' rahatsız olmadıklarını düşünüyorum
Antenleri gereksiz bir uzuv olurdu ve zamanla evrimsel süreç içerisinde yok olurdu muhtemelen. Bizim kuyruklarımız gibi.Doğru. Sese duyarlı olması değişik olurdu değil mi? 🙂
Konuyla alakasız ama insanların zamanında kuyruklarının olması biraz saçma değil de nd bileyim değişik bir şey gibi geliyor. Bu arada tahmininiz güzel.Antenleri gereksiz bir uzuv olurdu ve zamanla evrimsel süreç içerisinde yok olurdu muhtemelen. Bizim kuyruklarımız gibi.
Evet evrim kulağa "değişik bir şey" gibi geliyor.Konuyla alakasız ama insanların zamanında kuyruklarının olması biraz saçma değil de nd bileyim değişik bir şey gibi geliyor. Bu arada tahmininiz güzel.
Evrim yok demiyorum yanlış anlamayın.🙂 Sadece bir varlığın bi uzvunun zaman içinde kaybolmasını kastediyorum.Evet evrim kulağa "değişik bir şey" gibi geliyor.