Kraliçe Karınca Bulma

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Mayıs-haziran-eylül

PRS.macro

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye

Evisaer

Nanitik
Üye
Messor hariç diğer türler hakkında pek bir bilgim yok. Alanya gibi yağmursuz ve çok sıcak bir yerde bulunabilir mi?
Alanya yağmursuz sayılmaz aslında ki Alanya da gerçekten çok fazla karınca kolonisi bulunmakta bu yüzden Eylül hatta Ekim başında bile bulabileceğinizi söyleyebilirim ki bunu tecrübe ederek söylüyorum tahmin ile değil.

Mert10

Pupa
Üye
Alanya yağmursuz sayılmaz aslında ki Alanya da gerçekten çok fazla karınca kolonisi bulunmakta bu yüzden Eylül hatta Ekim başında bile bulabileceğinizi söyleyebilirim ki bunu tecrübe ederek söylüyorum tahmin ile değil.
Koloni gerçekten fazla fakat 3-4 aydır hiç yağmur görmedim büyük ihtimalle Eylül ayında da yağmaz. Bu arada sizde mi Alanyadasınız?

Evisaer

Nanitik
Üye
Koloni gerçekten fazla fakat 3-4 aydır hiç yağmur görmedim büyük ihtimalle Eylül ayında da yağmaz. Bu arada sizde mi Alanyadasınız?
Bir süre yaşadım fakat şubat ayında ayrıldım. Yağmur olmasa da uçuşlar olabiliyor. Dim tarafında ki sulak kısımlarda olabilir belki.

Mert10

Pupa
Üye
Bir süre yaşadım fakat şubat ayında ayrıldım. Yağmur olmasa da uçuşlar olabiliyor. Dim tarafında ki sulak kısımlarda olabilir belki.
Belki olabilir ben Oba’dayım buralar çok kurak sadece sulamalar var. Ama yinede b ugün bir uçuşa denk geldim fakat yanımda tüp olmadığı için kraliçeleri alamadım.