Pardon 37 deil 27 olucaktıMerhaba ben İstanbul'un eyüp ilçesinde yaşıyorum havalar 37 derecenin üstünde kraliçe bulamıyorum. 1 tane gördüm fakat kolonisi vardı o yüzden almadım lütfen yardımcı olurmusunuz
Dostum harbiden şanş işi bu. Kendimden örnek vereyim; 3 saat aradığım oluyo bulamıyorum, 2 dk sigara almaya gidiyom yolda buluyorum mesela. Sabahleyin özellikle çok dikkatli ol saat 7-9 arası baya bı uçuş oluyor. Umarim bulursun👍Merhaba ben İstanbul'un eyüp ilçesinde yaşıyorum havalar 37 derecenin üstünde kraliçe bulamıyorum. 1 tane gördüm fakat kolonisi vardı o yüzden almadım lütfen yardımcı olurmusunuz
Çok sağalun tek bı soru daha soracağım 10 ila 12 gibi uçus olurmuDostum harbiden şanş işi bu. Kendimden örnek vereyim; 3 saat aradığım oluyo bulamıyorum, 2 dk sigara almaya gidiyom yolda buluyorum mesela. Sabahleyin özellikle çok dikkatli ol saat 7-9 arası baya bı uçuş oluyor. Umarim bulursun👍
Bulabilirsin tabi ama biraz zor bulsanda anca cataglyphis fln bulursun sıcaktan karıncalar dışarı çıkmıyor erken saatler daha iyi olur..Çok sağalun tek bı soru daha soracağım 10 ila 12 gibi uçus olurmu