Kraliçe karınca bulamıyorum, nerelere bakmam ve ne yapmam gerekli?

serhatoztknn

Yumurta
Üye
Yaklaşık 5 6 gündür her gün 2 saat civarı kraliçe karınca arıyorum fakat bulamıyorum. Videolarda izlediğim adamlar adım başı kraliçe karınca buluyorlar. Dedikleri yerleri arıyorum acil fikir verirseniz sevinirim.

Ecakar

Pupa
Yardımsever
Üye
Yaklaşık 5 6 gündür her gün 2 saat civarı kraliçe karınca arıyorum fakat bulamıyorum. Videolarda izlediğim adamlar adım başı kraliçe karınca buluyorlar. Dedikleri yerleri arıyorum acil fikir verirseniz sevinirim.
Nem, sıcaklık, rüzgar gibi faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Gördüğünüz videolarda çoğunlukla bir çok deneme sonucu ortaya çıkan videolar oluyor. En iyi sonucu düşük rüzgar, yüksek nem ve ortalama sıcaklıkta alırsınız. Ayrıca öğlen vakti bulmanız pek kolay değil sabah erkenden, akşamüstü ve gece işiniz daha rahat olacaktır.

serhatoztknn

Yumurta
Üye
Daha şimdi çıktım havada hafif rüzgar vardı nem %44du ve hafiftende bir yağmur yağmıştı kraliçe karınca gene bulamadım.

waynhen

Pupa
Üye
Dostum öncelikle dedikleri hava şartlarıda önemli fakat bu işte şans faktörü çok önemli.
Yani emin ol hiç aklında yokken bi anda bulacaksın veya ummadığın yerden çıkacak.
Örneğin ben uzun süre aradım öyle buldum ama geçen gün kuzenim random dükkanda otururken ayağının dibinde buldu.
Yani şans kısacası canını sıkma illa bulursun.
Sevgilerle.

pegasuZX

Yumurta
Üye
Dostum ben 3 hafta, günde 3 saat aradım bulamadım. Aramıyorken dışarda basket sahasında otururken ayağımın yanından geçti. Şuanda yumurtaları var.

serhatoztknn

Yumurta
Üye
Dostum ben 3 hafta, günde 3 saat aradım bulamadım. Aramıyorken dışarda basket sahasında otururken ayağımın yanından geçti. Şuanda yumurtaları var.
Şansamı bağlı diyorsun yani?

Dostum öncelikle dedikleri hava şartlarıda önemli fakat bu işte şans faktörü çok önemli.
Yani emin ol hiç aklında yokken bi anda bulacaksın veya ummadığın yerden çıkacak.
Örneğin ben uzun süre aradım öyle buldum ama geçen gün kuzenim random dükkanda otururken ayağının dibinde buldu.
Yani şans kısacası canını sıkma illa bulursun.
Sevgilerle.
Evet umuyorumki bulacağım ki zaten buldum ama kanatlıydı ve yuva dibinde bulmuştum sorduğumda ise herkes sal demişti