Heseflediğiniz cinse göre değişir ama her saatte bulma şansınız pekala var.Herkese iyi günler. İstanbul/Asya'da yaşıyorum. Genelde kraliçe aramayı 15–16 saatleri arasında yapıyorum. Sizin arama için önerdiğiniz bir saat aralığı var mı? Bir de ararken nelere dikkat edersem bulma oranım artar?
Öğlen yada öğleden sonra özellikle de yakın zamanda yağmur yağdıysa nemli havalarda messor bulabilirsiniz.Herkese iyi günler. İstanbul/Asya'da yaşıyorum. Genelde kraliçe aramayı 15–16 saatleri arasında yapıyorum. Sizin arama için önerdiğiniz bir saat aralığı var mı? Bir de ararken nelere dikkat edersem bulma oranım artar?
Ben de çok istiyorum aphaenogester, ne taraflarda ve nasıl koşullarda buldunuz.Öğlen yada öğleden sonra özellikle de yakın zamanda yağmur yağdıysa nemli havalarda messor bulabilirsiniz.
Demin bir hocam da ışık kaynağında camponotus buldu 2 saat önceye denk geliyor.
Ayrıca gün içinde bu aralar Aphaenogaster görüp duruyorum almıyorum çok fazla var ama ben Ankara'dayım.
Keçiören'deyim neredeyse her gün 1 tane oluyor parklarda felan.Ben de çok istiyorum aphaenogester, ne taraflarda ve nasıl koşullarda buldunuz.
Ihlamur vadisinde buldunuz mu? Su veganın önündeki.Keçiören'deyim neredeyse her gün 1 tane oluyor parklarda felan.
Ihlamur vadisinde hiç bir cinsin kraliçesini görmedim.Ihlamur vadisinde buldunuz mu? Su veganın önündeki.
Hocam merhabalar
Yeni konu açsam daha iyi olabilirdi ama konu zaten aktif diye buradan yazıyorum.
Dün manisa da saat 23.00 a kadar yağmur yağdı bende köydeyim fakat elektrik kesildiği icin yağmurdan sonra aramaya çıkamadım (koy geceleri cok tekin biryer değil)sabah gun doğumunda çıktım 1.30 saattir arıyorum ama hala bulamadım aramaya devam mı etmeliyim yoksa başka bir saatte mi aramaliyim
Hocam bugün İstanbulda yağmurdan 30dk sonra falan 5 tane messor buldum bence yarında bulma şansınız yüksek.Herkese iyi günler. İstanbul/Asya'da yaşıyorum. Genelde kraliçe aramayı 15–16 saatleri arasında yapıyorum. Sizin arama için önerdiğiniz bir saat aralığı var mı? Bir de ararken nelere dikkat edersem bulma oranım artar?
Bende buldum bu gün öğlen.Hocam bugün İstanbulda yağmurdan 30dk sonra falan 5 tane messor buldum bence yarında bulma şansınız yüksek.