arkadaşlar nasıl olduysa kraliçe kaçmış bızım buralar soguk dıye ben bunu kopuk kutuda tutuyordum tupun pamuğu çıkmış ve kaçmış bulma ımkanım varmı evde nasıl bulabilirim bı puf noktası varmı
kanka bulman zor ya pamuğu sıkı yapman gerekirdi. muhtemelen ya ezilecek evin içinde yada kaçıcak. ama şöyle bir taktik vereyim boş bir yere fayans vb biyere 2-3 damla şekerli su dökebilirsin acıkmışsa ve evdeyse gelip yer değilse geçmiş olsunarkadaşlar nasıl olduysa kraliçe kaçmış bızım buralar soguk dıye ben bunu kopuk kutuda tutuyordum tupun pamuğu çıkmış ve kaçmış bulma ımkanım varmı evde nasıl bulabilirim bı puf noktası varmı
Dua et koloni kurmasın evdearkadaşlar nasıl olduysa kraliçe kaçmış bızım buralar soguk dıye ben bunu kopuk kutuda tutuyordum tupun pamuğu çıkmış ve kaçmış bulma ımkanım varmı evde nasıl bulabilirim bı puf noktası varmı
o biraz zor. türüne göre değişir ama belirli karıncaların alçıyı vb şeyleri delip kırabildiğini biliyorum. evde çok ses vs varsa ordan kaçmak ister evde yuva yapabileceği yerler çok kısıtlı.Dua et koloni kurmasın evde