arkadaşlar gezerken yere bakarak gidiyodum ve 1 tane yerde kraliçe gördüm ama kanatlıydı çok ani haraketleri ve sağ solda koşuşturuyordu döllenmiş midir
“Kanatları varsa büyük ihtimalle döllenmemiştir”? 🧐Kanatları varsa büyük ihtimalle döllenmemiştir siz en iyisi onu bulduğunuz yerde kanatsız arayın aynı hafta için de bulma olasılığınız yüksek olur
cevresinde ayni cinsten bir yuva yok ise dollenmis olabilir yeni inmistir kanatlarini dokmemistir ama kanatli oldugu icin kesin konusamam al 1 2 hafta gozlemle o gozlemleme sirasinda da kanatsizini aramani tavsiye ederim iyi hobiler dostumarkadaşlar gezerken yere bakarak gidiyodum ve 1 tane yerde kraliçe gördüm ama kanatlıydı çok ani haraketleri ve sağ solda koşuşturuyordu döllenmiş midir
döllenmiş kraliçeler kanatlarını bırakırlar bazen bırakmazlar ama düşük bir ihtimalle“Kanatları varsa büyük ihtimalle döllenmemiştir”? 🧐
teşekkür ederim bende böyle yapıcaktım ama emin olayım dedim burda havalar kötü 1 2 gündür ve aranacak yer yok o yüzden ümitli değilimcevresinde ayni cinsten bir yuva yok ise dollenmis olabilir yeni inmistir kanatlarini dokmemistir ama kanatli oldugu icin kesin konusamam al 1 2 hafta gozlemle o gozlemleme sirasinda da kanatsizini aramani tavsiye ederim iyi hobiler dostum
inşallah o düşük ihtimal bana denk gelirdöllenmiş kraliçeler kanatlarını bırakırlar bazen bırakmazlar ama düşük bir ihtimalle