Evet, prenolepis nitens kraliçesi.Sıcaklık 18 derece
Nem 35-45 arasında
Saat 14:00' dan sonra
Hava bulutlu ve hafif rüzgarlı
Konum uşak
Nitens olduğunu düşünüyorum doğru mudur?
Evet, prenolepis nitens kraliçesi.Sıcaklık 18 derece
Nem 35-45 arasında
Saat 14:00' dan sonra
Hava bulutlu ve hafif rüzgarlı
Konum uşak
Nitens olduğunu düşünüyorum doğru mudur?
Yani ustam haklısın belki ama denemek istiyorum bazen görüyorum millet çok fazla yakalıyor Multi yapıyor 8-10 tüp alanları görüyorum bence bir kraliçeden zarar gelmez öyle düşünüyorum.Hocam bence doğaya salın. Çünkü çok zor bir cins doğada kendi kolonisini kursun.
Tamamdır o zaman.Çiftleşirken yakalandım çiftleşme bittikten sonra prensi aldım
Yani ustam haklısın belki ama denemek istiyorum bazen görüyorum millet çok fazla yakalıyor Multi yapıyor 8-10 tüp alanları görüyorum bence bir kraliçeden zarar gelmez öyle düşünüyorum.
Hocam cins çok zor. Hayvan ziyan olur bu yüzden dedim.Kesinlikle salmayın, salmanız için bir sebep yok.
Haklısın ama daha yüksek oranda. Neyse sen haklısın.Doğada da ziyan olmuyor değil pek, çoğu daha uçarken yere inmeden ölüyor.
Yani bazen abdomenini altından önüne doğru getirip ağzıyla birşeyler yapıyor o yumurtlayacağı anlamına mı geliyor?O ölü prens takılı kalmışsa manuel çıkartın. Kraliçenin abdomeninin içine erişebilmesi lazım yumurtlamak için. En azından işçiler doğana kadar.
Yumurtlayacağını da gösteren bir harakettir evet ama prensin şuan orada takılı kalmasından dolayı yapıyor olması çok daha yüksek ihtimal.Yani bazen abdomenini altından önüne doğru getirip ağzıyla birşeyler yapıyor o yumurtlayacağı anlamına mı geliyor?
Her zaman onun için yapmayabilir ama yumurtlamak için mutlaka abdomenini temizler, ilgilenir.Yani bazen abdomenini altından önüne doğru getirip ağzıyla birşeyler yapıyor o yumurtlayacağı anlamına mı geliyor?
Hocam doğru söylüyor benimki başka bir olay ben çiftleşirken aldım ama prens canlıydı ve kendisi ayrıldı zatenHer zaman onun için yapmayabilir ama yumurtlamak için mutlaka abdomenini temizler, ilgilenir.
Senin kraliçenin davranışı yumurtlama öncesi olan bir davranış.Yani bazen abdomenini altından önüne doğru getirip ağzıyla birşeyler yapıyor o yumurtlayacağı anlamına mı geliyor?