Türkiye'de Messor barbarus kayıtlarda yok ve soruna gelirsek; beslemesen bile eğer uçuş yapacak kadar besin depolamışlarsa uçuş yaparlar. Ancak, protein takviyesi olarak un kurdu ile beslersen uçuş olasılığını artırırsın.Merhaba arkadaşlar. Evimin önünde çok büyük bir Messor barbarus kolonisi var. Bayağı büyük ve sağlıklı. Yağmura 1 hafta falan var. Yağmur gelene kadar her gün beslesem uçuş yaparlar mı?
Var, ben bile bir sürü gördüm.Türkiye'de Messor barbarus kayıtlarda yok ve soruna gelirsek, beslemesen bile eğer uçuş yapacak kadar besin depolamışlarsa uçuş yaparlar. Ancak, protein takviyesi olarak un kurdu ile beslersen uçuş olasılığını artırırsın.
Mirmekolog değilseniz lütfen rastgele tür sallamak yerine, bu işi profesyonel olarak yapanlara güvenip Türkiye'de M.barbarus olmadığını kabul edin. Her kırmızı kafalı karınca Barbarus değildir. Eğer yok eminim, Barbarus gördüm diyorsanız da birilerinin sizi ikna etmesini beklemek yerine, sağ üstteki arama kısmına "Barbarus" yazın ve daha önce yaşanılmış tartışmaları okuyup kendi kendinize ikna olun lütfen.Var, ben bile bir sürü gördüm.
Barbaros Türkiye'de var. Tuğkan abi ve ekibin yaptığı uçuş takvimindede var.Mirmekolog değilseniz lütfen rastgele tür sallamak yerine, bu işi profesyonel olarak yapanlara güvenip Türkiye'de Barbarus olmasığını kabul edin. Her kırmızı kafalı karınca Barbarus değildir. Eğer yok eminim, Barbarus gördüm diyorsanız da birilerinin sizi ikna etmesini beklemek yerine, sağ üstteki arama kısmına "Barbarus" yazın ve daha önce yaşanılmış tartışmaları okuyup kendi kendinize ikna olun lütfen.
Uçuş takvimi için daha öncesinde defalarca kez uyarı yaptım şahsım adına. O takvim neredeyse tamamen zırva.Barbaros Türkiye'de var. Tuğkan abi ve ekibin yaptığı uçuş takvimindede var.