Kraliçe bulma

Furkan8790

Yumurta
Üye
Kraliçe bulmak için işe yarayan taktikler nelerdir? ve kraliçeyi tüpe nasıl incitmeden sokarım?

Moderatör tarafında düzenlendi:

cıvıkasz

Larva
Üye
şunları uygularsanız kraliçe bulabilirsiniz diyemeyiz ama yapmanız gereken etraftaki karınca yuvalarına bakın kanatlı karıncalar yuva ağzında ise belli bir süre sonra uçuş olacaktır. ve ya genellikle uçuşlar yağmurdan sonra oluyor yağmurdan sonra arayabilirsiniz ama bunları yaparak kesinlikle bulabilirsiniz diye bir kaide yok. Kraliçeyi tüpe sokmakta sorun yok onun önüne koyun girecektir girmez ise çok yumuşakça ittirebilirsiniz iyi hobiler

Emir123

Media
Üye
Kraliçe bulmak için işe yarayan taktikler nelerdir? ve kraliçeyi tüpe nasıl incitmeden sokarım?
Konu açmadan önce araştırın, arama kısmında zibilyon tane var bu konudan hepsinde aynı cevaplar var, Akşam sokak lambası altı, Yağmur sonrası heyerde, Eşleşmiş karıncalar dolaşır arada durur etrafa bakar o zamanda arkasından pamukla ittirince otomatik olarak tüpe ilerleyecektir

Furkan8790

Yumurta
Üye
Konu açmadan önce araştırın, arama kısmında zibilyon tane var bu konudan hepsinde aynı cevaplar var, Akşam sokak lambası altı, Yağmur sonrası heyerde, Eşleşmiş karıncalar dolaşır arada durur etrafa bakar o zamanda arkasından pamukla ittirince otomatik olarak tüpe ilerleyecektir
Cevabınız için teşekkür ederim, ben kalıplaşmış şekildeki yanıtlar yerine kişisel deneyimlere bağlı cevaplar için yazmıştım yani bir kişinin bir taktiği vardır ama bilinmiyordur bunu gibi.

Emir123

Media
Üye
Cevabınız için teşekkür ederim, ben kalıplaşmış şekildeki yanıtlar yerine kişisel deneyimlere bağlı cevaplar için yazmıştım yani bir kişinin bir taktiği vardır ama bilinmiyordur bunu gibi.
Konularda zaten yıllarca deneyimi olmuş kişiler veriyor cevap. Eğer güvenemiyorsan bilgiye birkaç konuya bakabilirsin, hem zaman kaybı olmaz hem forumda kirlilik olmaz

Son düzenleme: