Kraliçe bulmak için işe yarayan taktikler nelerdir? ve kraliçeyi tüpe nasıl incitmeden sokarım?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu açmadan önce araştırın, arama kısmında zibilyon tane var bu konudan hepsinde aynı cevaplar var, Akşam sokak lambası altı, Yağmur sonrası heyerde, Eşleşmiş karıncalar dolaşır arada durur etrafa bakar o zamanda arkasından pamukla ittirince otomatik olarak tüpe ilerleyecektirKraliçe bulmak için işe yarayan taktikler nelerdir? ve kraliçeyi tüpe nasıl incitmeden sokarım?
Cevabınız için teşekkür ederim, ben kalıplaşmış şekildeki yanıtlar yerine kişisel deneyimlere bağlı cevaplar için yazmıştım yani bir kişinin bir taktiği vardır ama bilinmiyordur bunu gibi.Konu açmadan önce araştırın, arama kısmında zibilyon tane var bu konudan hepsinde aynı cevaplar var, Akşam sokak lambası altı, Yağmur sonrası heyerde, Eşleşmiş karıncalar dolaşır arada durur etrafa bakar o zamanda arkasından pamukla ittirince otomatik olarak tüpe ilerleyecektir
Konularda zaten yıllarca deneyimi olmuş kişiler veriyor cevap. Eğer güvenemiyorsan bilgiye birkaç konuya bakabilirsin, hem zaman kaybı olmaz hem forumda kirlilik olmazCevabınız için teşekkür ederim, ben kalıplaşmış şekildeki yanıtlar yerine kişisel deneyimlere bağlı cevaplar için yazmıştım yani bir kişinin bir taktiği vardır ama bilinmiyordur bunu gibi.