Kraliçe bulma teknikleri

hsyn_8118

Yumurta
Üye
Real Madrid'in maçı bitince aramaya çıkacağım. Nerede ve nasıl taktiklerle bulabilirim?

güney2012

Media
Üye
Yol kenarlarına, parklara bahçelere bak. Taş altlarına bak her gün yürüyüş yapsan bile bulursun.

akvaryumhane

Yasaklı Üye
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Real Madrid'in maçı bitince aramaya çıkacağım. Nerede ve nasıl taktiklerle bulabilirim?
Bulmayı hedeflediğin türün uçtuğu sıcaklıklara bak. Genel olarak çoğu kraliçe adayı 20 derece üstü ve %40 nem oranında uçmayı tercih eder. Ben genelde saat 16:00 ila 19:00 arasında gezi yaptığımda en son 7 tane messor kraliçesi bulmuştum. Ama tabii şans işi.

omereymenc

Media
Üye
Hava koşulları uygun olduğunda taşların altlarına, yeşillik alanlara yakın olan kaldırım vb. Görmenin kolay olduğu yerleri inceleyebilirsiniz. Direk yeşillikte arama görmen zor olur. Bide düzlük yerde şansın artar eğer prens veya ölü kraliçe bulursan civarı iyice araştır bulma ihtimaliniz yüksektir

FatihBurak

Minör
Üye
Yeni başladıysanız şu türleri araştımanızı öneririm.
1 messor
2 Componotus
3 tetrimoryum
Bakımı en kolay türler bunlardır.

Aymet

Nanitik
Üye
Hocam bu işin bir taktiği yok yere bakarak yürü bir de bulma şansını artıracak şeyleri dene. Ben geçen aynı yerde 2 tane camponotus kraliçesi buldum. Yani şans bu iş.