Messor kanatlı dişisi.Yolda yürürken kanatlı bi karınca gördüm tek başına yürüyordu aldım bir şırıngaya koydum ama dişi mi erkek mi emin değilim türünü bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Messor kanatlı dişisi.Yolda yürürken kanatlı bi karınca gördüm tek başına yürüyordu aldım bir şırıngaya koydum ama dişi mi erkek mi emin değilim türünü bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkürlerMessor kanatlı dişisi.
Prensler çok küçük olurlar prensesler ise onlara nazaran Çokk daha büyük olurlar Yani büyük bir Karınca gördüyseniz o ya kraliçedir yada yeni başlayanların kapıldığı bir hata ile majordür prens ile prensesi boy farklarından bile ayırabilirsini şöyle söyleyeim prensler işçilerden bile küçük olabliyorken Prensesler sizin bulduğunuz bunun gibi baya büyük olurlar majör ile Kraliçe arasındaki farkıda ilkten direk kraliçe bulduğunuz için kendi kraliçeniz ile karşılaştırarak az çok ayırt edebilirsiniz ve renkleri yerine abdomen ( Popo ) kısmını veya anten , Kafa yapısı gibi şeyleri karşılaştırmanız lazım bunlardan birinde dikkatinizi çeken bir fark görmezseniz aralarında o büyük ihtimal ile kraliçedir fakat Yinede söyleyeyim Majör işçileri Kraliçelerden ayırt etmenin en kolay yolu ise majör işçilerin kafasıdır majör işçilerin kafaları kraliçelere göre çok daha büyüktür yani büyük bir karınca gördüyseniz ve kafası büyük ise majör Büyük bir karınca gördüyseniz ve kafası daha küçük ise o kraliçedir ikisini ayırt edebilmen en kolay yönü budur yinede arada kaldıysanız tabi foruma sormak diye bir seçenekte vardır 😅( Uzun bir yazı olduğu için yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın anlamadığınız bir yer olursa yazabilirsiniz )Yolda yürürken kanatlı bi karınca gördüm tek başına yürüyordu aldım bir şırıngaya koydum ama dişi mi erkek mi emin değilim türünü bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
O şırınga küçük onun gibi 2 şırıngayı birleştir test tüpü gibi olur
Çok teşekkürlerPrensler çok küçük olurlar prensesler ise onlara nazaran Çokk daha büyük olurlar Yani büyük bir Karınca gördüyseniz o ya kraliçedir yada yeni başlayanların kapıldığı bir hata ile majordür prens ile prensesi boy farklarından bile ayırabilirsini şöyle söyleyeim prensler işçilerden bile küçük olabliyorken Prensesler sizin bulduğunuz bunun gibi baya büyük olurlar majör ile Kraliçe arasındaki farkıda ilkten direk kraliçe bulduğunuz için kendi kraliçeniz ile karşılaştırarak az çok ayırt edebilirsiniz ve renkleri yerine abdomen ( Popo ) kısmını veya anten , Kafa yapısı gibi şeyleri karşılaştırmanız lazım bunlardan birinde dikkatinizi çeken bir fark görmezseniz aralarında o büyük ihtimal ile kraliçedir fakat Yinede söyleyeyim Majör işçileri Kraliçelerden ayırt etmenin en kolay yolu ise majör işçilerin kafasıdır majör işçilerin kafaları kraliçelere göre çok daha büyüktür yani büyük bir karınca gördüyseniz ve kafası büyük ise majör Büyük bir karınca gördüyseniz ve kafası daha küçük ise o kraliçedir ikisini ayırt edebilmen en kolay yönü budur yinede arada kaldıysanız tabi foruma sormak diye bir seçenekte vardır 😅( Uzun bir yazı olduğu için yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın anlamadığınız bir yer olursa yazabilirsiniz )
———— İyi Hobiler 🐜🙂