Camponotus cinsi kanatlı dişi. Döllenip döllenmediğini anlayamayız malesef. Kanatlı çünkü.Herkese iyi akşamlar. 21.00 gibi kanatlı bir kraliçe karınca buldum. Etrafında başka karınca veya karınca yuvası yoktu. Kanatları zarar görmemiş. Çiftleşip çiftleşmediğini anlayabilir miyim? Türünü bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 5162Ekli dosyayı görüntüle 5163Ekli dosyayı görüntüle 5164Ekli dosyayı görüntüle 5165
Camponotus cinsi kanatlı dişi. Döllenip döllenmediğini anlayamayız malesef. Kanatlı çünkü.a
Akşam saatinde bulmuş olmam normal mi peki?Camponotus cinsi kanatlı dişi. Döllenip döllenmediğini anlayamayız malesef. Kanatlı çünkü.
Karınca çiftliğim kanalında kanatlarını dökmeden işçi çıkartan kraliçe de görmüştüm. Yumurta alana kadar 1 2 hafta beklemem daha uygun olmaz mı?Camponotus prensesi. yakınlarda yuva falan yoksa eğer beklemeye alabilirsin 1 haftalık uygun ortamı sağla .döllenmişse kanatlarını döker zaten
kanatlarını dökme olayı karıncaya bağlıKarınca çiftliğim kanalında kanatlarını dökmeden işçi çıkartan kraliçe de görmüştüm. Yumurta alana kadar 1 2 hafta beklemem daha uygun olmaz mı?
kanatlarını dökme olayı karıncaya bağlı
thorax kısmında kanatların olduğu yerde bi asitle onları döküyorlar diye biliyorum .yumurta alana kadar bekletebilirsin zaten bu süreçte doğal olarak kendisi dökecektir kanatlarını dökmesede uygun bir ortamda 1 haftada yumurtlar kanatlı bir biçimde eğer döllenmiş
Uygun test tüpüne koydum, etrafını kırmızı şeffaf kağıtla kapladım ve 24 derece loş bir ortama koydum. Componotus çok istiyordum umarım yumurta alabilirim. Herkese cevapları için teşekkür ederim.kanatlarını dökme olayı karıncaya bağlı
thorax kısmında kanatların olduğu yerde bi asitle onları döküyorlar diye biliyorum .yumurta alana kadar bekletebilirsin zaten bu süreçte doğal olarak kendisi dökecektir kanatlarını dökmesede uygun bir ortamda 1 haftada yumurtlar kanatlı bir biçimde eğer döllenmişe