Kraliçe Bulamıyorum

Alperrr

Yumurta
Üye
Merhaba arkadaşlar karınca kolonisi işine iki gün önce heveslendim ve Tuğkan abinin bir çok videosunu izledim ancak kraliçe karınca bulamıyorum.Bana bu konuda yardımcı olusanız sevinirim.

hamza54

Yumurta
Üye
Sabır ve şans işidir. 2 günde pes etmemelisiniz. Bende 1 haftadır bulamıyorum. Bu hobiyi daha fazla araştırmanızı öneririm 2 günde öğrenilecek bir hobi değil.

Erenc

Larva
Üye
Henüz yeni başlamışsın bulamaman normal ben de başladığımda 2 hafta bulamadım kaldırımda denk geldi şimdi 4 tane kraliçem var günlük yürüyüşlere çıkabilirsin hava sıcak olduğu zamanlar. Bu dönemde yaz yağmuru oluyor yağdıktan sonra güneş açıyor güneş açtıktan sonra çıkarsan kraliçe bulman bir ihtimal daha artar. Kısacası markete giderken bile yanında tüp bulundur. Nerde karşına geleceği belli olmuyor. 🙂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Henüz yeni başlamışsın bulamaman normal ben de başladığımda 2 hafta bulamadım kaldırımda denk geldi şimdi 4 tane kraliçem var günlük yürüyüşlere çıkabilirsin hava sıcak olduğu zamanlar. Bu dönemde yaz yağmuru oluyor yağdıktan sonra güneş açıyor güneş açtıktan sonra çıkarsan kraliçe bulman bir ihtimal daha artar. Kısacası markete giderken bile yanında tüp bulundur. Nerde karşına geleceği belli olmuyor. 🙂
Kraliçe ararken o süreçte yeni videolar izleyip bilgi edinebilirsin hobi ile alakalı

Alperrr

Yumurta
Üye
Sabır ve şans işidir. 2 günde pes etmemelisiniz. Bende 1 haftadır bulamıyorum. Bu hobiyi daha fazla araştırmanızı öneririm 2 günde öğrenilecek bir hobi değil.
cevabınız için teeşekkürler,iyi formlar.

Kraliçe ararken o süreçte yeni videolar izleyip bilgi edinebilirsin hobi ile alakalı
Teşekkürler,iyi formlar

theby

Yumurta
Üye
2 günde bulamaman normal. Heran her yerde olabilirler, belli olmuyor hiç nerede çıkacağı. Tavsiyem bulana kadar karınca hobisi ile ilgili videolar izle ve iyice geliştir kendini.

Umut46

Yumurta
Üye
Ben 1 aydık arıyordum yolda yürürken uçuşa den geldim saat 11 gibi 2 tane messor kraliçesi buldum

Alperrr

Yumurta
Üye
2 günde bulamaman normal. Heran her yerde olabilirler, belli olmuyor hiç nerede çıkacağı. Tavsiyem bulana kadar karınca hobisi ile ilgili videolar izle ve iyice geliştir kendini.
Yorumun için teşekkürler

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Bence 2 günlük araştırma, kraliçe aramak için az. Daha fazla video ve rehber okuyup, daha fazla bilgi edinmelisin. Kendini eğer tam olarak hazır hissedersen o zaman kraliçe aramalısın. Yapacağın şeyleri öğren. Kraliçeyi de rahatlıkla bulursun. Temmuz ayı uçuşların zirve noktası .