Kraliçe ararken o süreçte yeni videolar izleyip bilgi edinebilirsin hobi ile alakalıHenüz yeni başlamışsın bulamaman normal ben de başladığımda 2 hafta bulamadım kaldırımda denk geldi şimdi 4 tane kraliçem var günlük yürüyüşlere çıkabilirsin hava sıcak olduğu zamanlar. Bu dönemde yaz yağmuru oluyor yağdıktan sonra güneş açıyor güneş açtıktan sonra çıkarsan kraliçe bulman bir ihtimal daha artar. Kısacası markete giderken bile yanında tüp bulundur. Nerde karşına geleceği belli olmuyor. 🙂
cevabınız için teeşekkürler,iyi formlar.Sabır ve şans işidir. 2 günde pes etmemelisiniz. Bende 1 haftadır bulamıyorum. Bu hobiyi daha fazla araştırmanızı öneririm 2 günde öğrenilecek bir hobi değil.
Teşekkürler,iyi formlarHenüz yeni başlamışsın bulamaman normal ben de başladığımda 2 hafta bulamadım kaldırımda denk geldi şimdi 4 tane kraliçem var günlük yürüyüşlere çıkabilirsin hava sıcak olduğu zamanlar. Bu dönemde yaz yağmuru oluyor yağdıktan sonra güneş açıyor güneş açtıktan sonra çıkarsan kraliçe bulman bir ihtimal daha artar. Kısacası markete giderken bile yanında tüp bulundur. Nerde karşına geleceği belli olmuyor. 🙂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Kraliçe ararken o süreçte yeni videolar izleyip bilgi edinebilirsin hobi ile alakalı
Yorumun için teşekkürler2 günde bulamaman normal. Heran her yerde olabilirler, belli olmuyor hiç nerede çıkacağı. Tavsiyem bulana kadar karınca hobisi ile ilgili videolar izle ve iyice geliştir kendini.