Akşam karanlık biryere gidin beyaz bir örtüde alın sonra ışık yakıp örtüyü ışığın önüne koyun, zaten ormanlık alanda gececi cinsleri çok rahat çekersiniz ayrıca otlarda falan örümcek ağlarına takılmış kraliçeler bulabilirsiniz, yada gündüz sıcakta çıkmayarak zamandan tasarruf yapabilirsinizOrmanlık bir alanda yaşıyorum. Günde 4 saate yakın kraliçe arıyorum ama bulamıyorum. Yardım edin.
Gece sokaklambaları altında geziyorum bulamıyorum. Beyaz örtüye ailem izin vermiyor. Ne yapabilirimAkşam karanlık biryere gidin beyaz bir örtüde alın sonra ışık yakıp örtüyü ışığın önüne koyun, zaten ormanlık alanda gececi cinsleri çok rahat çekersiniz ayrıca otlarda falan örümcek ağlarına takılmış kraliçeler bulabilirsiniz, yada gündüz sıcakta çıkmayarak zamandan tasarruf yapabilirsiniz
Toprak bir arazi var burada yakını orman ve ve arazide ağaçlar var orada yapsam taş yöntemini sizce olurmu?Hocam taşların altına bakın, etraftaki kolonilerin uçuşlarını takip ederek aramaya çıkın, büyük geniş taşları altlarını ıslatıp kapatın, yuva arayan kraliçelerin nemli ve taş altı gibi yerlere yerleşme ihtimalleri yüksek. çoğunlukla şans işi. ben günlerce aradım. parkta bankta otururken yanıma düşmüştü çiftleşirken. bol şans. şahsenben 3-4 tane dışardan buldum digerlerini internetten sipariş ettim. siteler mevcut oralardan alabilirsiniz.
Birde ne kadar büyüklükte bir taş?Hocam taşların altına bakın, etraftaki kolonilerin uçuşlarını takip ederek aramaya çıkın, büyük geniş taşları altlarını ıslatıp kapatın, yuva arayan kraliçelerin nemli ve taş altı gibi yerlere yerleşme ihtimalleri yüksek. çoğunlukla şans işi. ben günlerce aradım. parkta bankta otururken yanıma düşmüştü çiftleşirken. bol şans. şahsenben 3-4 tane dışardan buldum digerlerini internetten sipariş ettim. siteler mevcut oralardan alabilirsiniz.
Sokak lambalarında bulmanız için uçuşlara denk gelmelisiniz, bende bulamadım sokak lambalarındaGece sokaklambaları altında geziyorum bulamıyorum. Beyaz örtüye ailem izin vermiyor. Ne yapabilirim
Hocam bu nasıldır? Bir de benimle instagram üzerinden iletişime geçermisiniz?hocam dediğim gibi şans çoğu. eğer bahsettiğiniz arazide karınca kolonileri var ise neden olmasın halen uçuşlar devam ediyor. diğer sorunuzada cevap vereyim bazen küçük el kadar taşların altınada girdikleri oluyor, kaldırım taşı büyüklüğü yeterlidir. yarım saat önce eve kraliçe girdi benim mesela :d 5.katta oturuyorum birde. arkadasların dedigi gibi hani böyle hafif yagmur olur gunes acar sonra ucuslarin gozlemlerime gore en cok oldugu zaman o. bol sans diliyorum.