Kraliçe Bulamıyorum

MEGURAS1508

Yumurta
Üye
Arkadaşlar merhaba, küçüklüğümden beri bu hobiye bir ilgim vardır fakat yaşımdan dolayı yapamamıştım küçükken. Geçen gün küçük kardeşiminde isteğiyle başlama kararı aldım. 5 gündür yürüyüşe çıkıyorum, bugünde köyümüze gittim fakat hiçbir şekilde yok. Mevsimsel olarak daha uçuşlar başlamadımı diye düşündüm, tavsiyeleriniz nelerdir.

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Arkadaşlar merhaba, küçüklüğümden beri bu hobiye bir ilgim vardır fakat yaşımdan dolayı yapamamıştım küçükken. Geçen gün küçük kardeşiminde isteğiyle başlama kararı aldım. 5 gündür yürüyüşe çıkıyorum, bugünde köyümüze gittim fakat hiçbir şekilde yok. Mevsimsel olarak daha uçuşlar başlamadımı diye düşündüm, tavsiyeleriniz nelerdir.
Tamamen şans işi her ortamda farklı bir kraliçe bulma ihtimaliniz var örneğin:Kurak ve sıcak arazilerde cataglyphis,nemli bölgelerde myrmica vs. Sadece uçuşlardan sonra girebilecekleri yerlerin az olduğu bölgelerde gezmelisiniz ve hava çok sıcakken çıkmazlar biraz daha akşam üstü bakabilirsiniz

azra0808

Yumurta
Üye

azra0808

Yumurta
Üye
Kanka bas parayı al çok bişey değil ben öyle yaptım aramayada devam ediyorum gezdiğim yerlerde daha dikkatlı oluyorum ve o şansı bekliyorum 😃 aynı zamanda koloni geliştirmeyi deneyimliyorum

MEGURAS1508

Yumurta
Üye
Kanka bas parayı al çok bişey değil ben öyle yaptım aramayada devam ediyorum gezdiğim yerlerde daha dikkatlı oluyorum ve o şansı bekliyorum 😃 aynı zamanda koloni geliştirmeyi deneyimliyorum
Ya aklıma gelmiyor değil fakat teslimatta sıkıntı çıkarmı diye şüpheleniyorum.

MEGURAS1508

Yumurta
Üye
Tamamen şans işi her ortamda farklı bir kraliçe bulma ihtimaliniz var örneğin:Kurak ve sıcak arazilerde cataglyphis,nemli bölgelerde myrmica vs. Sadece uçuşlardan sonra girebilecekleri yerlerin az olduğu bölgelerde gezmelisiniz ve hava çok sıcakken çıkmazlar biraz daha akşam üstü bakabilirsiniz
Hava sıcakken çıkıyordum daha çok bunu öğrendiğim iyi oldu birde akşam üstü gezeyim, teşekkürler.

azra0808

Yumurta
Üye
Ya aklıma gelmiyor değil fakat teslimatta sıkıntı çıkarmı diye şüpheleniyorum.
Benim aldığım site teslimat konusunda garanti veriyor yani sitede öyle yazıyor kutu açılımı yaparken video çekmeni istiyor eğer o esnada bir sorun olursa tekrardan göndereceğini söylüyor ben bir sorun yaşamadım ama bunun garantisini veremem ilk defa aldım

MEGURAS1508

Yumurta
Üye
Benim aldığım site teslimat konusunda garanti veriyor yani sitede öyle yazıyor kutu açılımı yaparken video çekmeni istiyor eğer o esnada bir sorun olursa tekrardan göndereceğini söylüyor ben bir sorun yaşamadım ama bunun garantisini veremem ilk defa aldım
Aldığın site hangisiydi şuanda sahibindene bakıyorum fakat pek bir seçenek yok 10 tane ilan var.

azra0808

Yumurta
Üye

azra0808

Yumurta
Üye
Link atman çok sağlıklı değil reklama girdiği için aklında bulunsun. Silip dm den at istersen. Ayrıca çoğu şey inanılmaz pahalı, daha ucuz bir yer bulabilirsiniz bence.
Bilmiyordum çok teşekkür ederim pahalılık konusunda da sadece orası denk gelip ve bana güvenli hissettirdiği için aldım tabii ki farklı siteler vardır teşekkürler

ATHENA

Minör
Üye
Aldığın site hangisiydi şuanda sahibindene bakıyorum fakat pek bir seçenek yok 10 tane ilan var.
Sahibinden de satan var tür olarak koloni ve kraliçe satan 5. Sıradaki ve son sıradaki ilanlara sorabilirsin onun dışında ant store Turkey ve underground ant World den alabilirsin ama bunların yarı fiyatına satan bir yer daha var çünkü bunlar direkt bulan kişiler
Site adı; sürüngen pazarı