Kraliçe besleme

Kremants

Yumurta
Üye
Elimde işçileri ölmüş bir camponotus kraliçesi var ve un kurdum ve bufalo kurdum var nasıl bir besleme yapmalıyım bir arkadaş ikiye böl kuyruk kısmını ver dedi ama yemiyor

ELVERiCi1453

Pupa
Üye
Yemiyorsa aç değildir yada strestendir belki. Hiç yumurtası yok mu, birde koloni kaç aylık.

Kremants

Yumurta
Üye
Knk iki işçisi vardı izimirden biri gönderdi geldi aradan 2 ay geçti işçiler öldü yumurta yok un kurdunu koyuyorum yumurtadan daha küçük grimsi şeyler çıktı

Fuzuli

Yumurta
Üye
Knk iki işçisi vardı izimirden biri gönderdi geldi aradan 2 ay geçti işçiler öldü yumurta yok un kurdunu koyuyorum yumurtadan daha küçük grimsi şeyler çıktı
grimsi şeyler un kurdunun organları olabilir onun içindede siyah griy bir yapı var. Besleme olarakta yumurtalarını yediyse stres olmuştur çok kontrol etmemeye çalış yeterli su alabiliyor mu alamıyor mu bakıp transfer et. Un kurduyla beslerken işçisi olmayan bir kraliçeye keserek ver kurtları o kendisi içinden ayıklasın. forumdaki arkadaşın tavsiyesiyle ben bir damla bal vermiştim çok yararlı oldu. Ama en önemlisi inceleme sıklıgını düşürmek.

Kremants

Yumurta
Üye
Un kurdunu kesip veriyorum ama yenip yemediği ne dair bilgi yok kaç gün dursun un kurdu kaç günde bir degisitiryim

Fuzuli

Yumurta
Üye
Un kurdunu kesip veriyorum ama yenip yemediği ne dair bilgi yok kaç gün dursun un kurdu kaç günde bir degisitiryim
verdiğin un kurdu sağlıklıysa - hani içi simsiyah olmuş bakteri kapmış değilse haftada bir değiştir temizle derim işçisi olana kadar . Sonrası için üç dört günde bire düşersin.