Fotoğraf atabilir misin?Knk iki işçisi vardı izimirden biri gönderdi geldi aradan 2 ay geçti işçiler öldü yumurta yok un kurdunu koyuyorum yumurtadan daha küçük grimsi şeyler çıktı
Sabah atabilirim ve yanlış hatırlamıyorsam o şeyleri almıştim iki kere kurt koydum iki defa çıktıFotoğraf atabilir misin?
BunlarFotoğraf atabilir misin?
grimsi şeyler un kurdunun organları olabilir onun içindede siyah griy bir yapı var. Besleme olarakta yumurtalarını yediyse stres olmuştur çok kontrol etmemeye çalış yeterli su alabiliyor mu alamıyor mu bakıp transfer et. Un kurduyla beslerken işçisi olmayan bir kraliçeye keserek ver kurtları o kendisi içinden ayıklasın. forumdaki arkadaşın tavsiyesiyle ben bir damla bal vermiştim çok yararlı oldu. Ama en önemlisi inceleme sıklıgını düşürmek.Knk iki işçisi vardı izimirden biri gönderdi geldi aradan 2 ay geçti işçiler öldü yumurta yok un kurdunu koyuyorum yumurtadan daha küçük grimsi şeyler çıktı
verdiğin un kurdu sağlıklıysa - hani içi simsiyah olmuş bakteri kapmış değilse haftada bir değiştir temizle derim işçisi olana kadar . Sonrası için üç dört günde bire düşersin.Un kurdunu kesip veriyorum ama yenip yemediği ne dair bilgi yok kaç gün dursun un kurdu kaç günde bir degisitiryim