Kraliçe aramaya çıkılır mı?

Ephwe

Yumurta
Üye
5 dakika önce tam yaz yağmuru oldu. 15 dakika baya hızlı bir şekilde yağdı. Kraliçe aramaya çıkılır mı ?Screenshot_20250329_174023_Google.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

egzotikçiftik

Larva
Üye
Burada da yağış oldu sıcaklık 18 dereceydi her yerde kanatsız messor ve tetramorium kraliçesi gördüm, yani bence çıkılır.

DuruKoç_1

Yumurta
Üye
Ben çıktım 2 saat gezdim iki tane messor kraliçe buldum.
Ama tahmin edin?

İkisinide örümcek ağında buldum, yaşıyorlarmı bilmiyorum.
Bir sürü yere baktım, kaldırım kenarları, boş araziler.
Yok abi yok.

pegasuZX

Larva
Üye
Daha çok arasaydın bulurdun. İki tane varsa uçuş olmuştur. Ve uçuşta yüzlerce uçarlar.

BahadirSarp

Yumurta
Üye
Abi ne diyorsun şimdi tekrar mı çıkayım? Geç olmadımı bulabileceğimi sanmıyorum.

Şu gibi yerlerde bayağa olur dediğiniz bir yer varmı?
Tecrübelerinizle beni aydınlatın.
Hocam spesifik bi yer yok ki kaldırım kenarlarına bakabilirsiniz kraliçeler saklanma iç güdüsüyle kuytu yerlerde hareket ediyolar bazen ama %90 şans işi

özcan

Yumurta
Üye
Hocam spesifik bi yer yok ki kaldırım kenarlarına bakabilirsiniz kraliçeler saklanma iç güdüsüyle kuytu yerlerde hareket ediyolar bazen ama %90 şans işi
Daha çok arasaydın bulurdun. İki tane varsa uçuş olmuştur. Ve uçuşta yüzlerce uçarlar.
Hocam bodrumdada yağış oldu bayadır olmuyordu fakat hiç canlanma yok bilmiyorum sadece bizim siteyi gezdim başka yerleride gezmeme gerek varmı ertesi günde yağmur var ondami uçacaklar acaba

Son düzenleme:

Ayberkfb

Yumurta
Üye
Ben bolu'da 2 gün önce 1 saate 16 kraliçe buldum istersen biraz geç belki bulursun