Abi ne diyorsun şimdi tekrar mı çıkayım? Geç olmadımı bulabileceğimi sanmıyorum.Daha çok arasaydın bulurdun. İki tane varsa uçuş olmuştur. Ve uçuşta yüzlerce uçarlar.
Hocam spesifik bi yer yok ki kaldırım kenarlarına bakabilirsiniz kraliçeler saklanma iç güdüsüyle kuytu yerlerde hareket ediyolar bazen ama %90 şans işiAbi ne diyorsun şimdi tekrar mı çıkayım? Geç olmadımı bulabileceğimi sanmıyorum.
Şu gibi yerlerde bayağa olur dediğiniz bir yer varmı?
Tecrübelerinizle beni aydınlatın.
Hocam spesifik bi yer yok ki kaldırım kenarlarına bakabilirsiniz kraliçeler saklanma iç güdüsüyle kuytu yerlerde hareket ediyolar bazen ama %90 şans işi
Hocam bodrumdada yağış oldu bayadır olmuyordu fakat hiç canlanma yok bilmiyorum sadece bizim siteyi gezdim başka yerleride gezmeme gerek varmı ertesi günde yağmur var ondami uçacaklar acabaDaha çok arasaydın bulurdun. İki tane varsa uçuş olmuştur. Ve uçuşta yüzlerce uçarlar.
Gezdim, aradım gene bulamadım. Yarına kaldı iş.Hocam spesifik bi yer yok ki kaldırım kenarlarına bakabilirsiniz kraliçeler saklanma iç güdüsüyle kuytu yerlerde hareket ediyolar bazen ama %90 şans işi
Hangi şehir5 dakika önce tam yaz yağmuru oldu. 15 dakika baya hızlı bir şekilde yağdı. Kraliçe aramaya çıkılır mı ?Ekli dosyayı görüntüle 47182
SinopHangi şehir