Köpek ve kedi maması alamıyorum (başkaları da var mı?)

cdgncn

Yumurta
Üye
2 köpek 1 kedim var ailemden gizli beslediğim bir de tarantula.
Köpeklerime 5-6 aydır mama alamıyorum artık lüks oldu, kedi mamasından bahsetmek istemiyorum en kötü marka'nın 1 kilo maması 60 ₺ ne yedirelim bende bilemiyorum.

Zafer Murat

Replete
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Tavuk haşlayıp filan veriyorlar diye biliyorum. Kasaplardan alıyorlar genel de.

SherLocked

Yumurta
İlklerden
Üye
İnternette evde mama yapma tarifleri var onları kediler yer mi acaba denemek lazım.

NOVAS34

Yumurta
İlklerden
Üye
Köpeklerime 5-6 aydır mama alamıyorum artık lüks oldu, kedi mamasından bahsetmek istemiyorum en kötü marka'nın 1 kilo maması 60 ₺ ne yedirelim bende bilemiyorum.
tavukçularda tavuk boynu tavuk göğsü var baya ucuza geliyor oldukçada besleyiciler.

Angrycrodocile

Yumurta
İlklerden
Üye
Maalesef mamalar çok pahalı oldu. Keşke hayvan yemeklerinden KDV denen olay kaldırılsa ancak kaldırılacağını sanmıyorum. Benim arkadaşım, kedisine ev yemekleri yediriyor mecburen. Mamalar çok pahalandı, almak için adam akıllı durumu da yok.

mtbb3436

Yumurta
Üye
Kanka iyi geceler
Kedi hakkında birşey diyemem ama köpeklere hasta bir birey olarak hiçbir makarna suyunu atmamanı ve bulabiliyorsan sıyrılmış kuzu kemiğini bu su ile iyice pişene kadar haşlayarak hem eklem sağlığı hemde karın tokluğu açısından köpeğine verebilirsin hem bayılarak yer hemde olası mide bozuklukları gibi durumlardan kaçınmış olursun bi bakıma da mamadan ucuz yani

Mertali

Asker
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Tavuk vermenizi tavsiye etmem, parazit bulaşma olasılığı daha yüksek ve köpeklerin bazen tavuğa alerjisi olabiliyor fakat suyunu kullanabilirsiniz diye biliyorum. En güzeli internette yal tarifleri var ama evde bakıyorsanız dışkı kokusu artar ve daha çok kıl dökerler haberiniz olsun.

denizery

Yumurta
Üye
Geçen mama aldım iki saat fişe baktım 1 köpek 1 kedim var fiyatlar uçtu gidiyo sonumuz hayrolsun.